Robert Pattinson Kristen Stewart meglepő intim erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kimutatta a foga fehérjét Robert Pattinson, aki a jelek szerint nagyon kíváncsi természet. Az Alkonyat sorozat sztárja a rajongóival való chatelés közben arra buzdította a lányokat, hogy küldjenek képet legintimebb testrészeikről.

Leleplezte sötét oldalát Robert Pattinson. Az Alkonyat-filmek sztárja a rajongóival való chatelés közben arra buzdította a lányokat, hogy küldjenek fotót a legintimebb testrészeikről. "Fotózzátok le intim testrészeiteket és küldjétek el nekem a fotót. Ilyen még úgysem volt" - írta Rob, aki később azért hozzátette, hogy szeretné, ha csak a felnőttkorú rajongók fogadnának neki szót.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kérdés, hogy vajon mit szól ehhez Kristen Stewart? Bár a Bellát játszó színésznőnek sem teljesen tiszta a múltja, így valószínűleg nem nagyon tehet megjegyzéseket szeretett párjának...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.