Robert Pattinson Kristen Stewart kínos pillanat villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetes ruhában jelent meg Kristen Stewart az Alkonyat legújabb részének madridi premierjén. A Bellát alakító színésznő egy kanárisárga kislányruhába bújt a jeles alkalomra, és a bemutató alatt mindvégig párjába, Robert Pattinsonba kapaszkodott.

Rettenetesen furcsa ruhában jelent meg Kristen Stewart az Alkonyat legújabb epizódjának madridi premierjén. Az ilyen eseményeken általában elegáns ruhákat, nagyestélyiket viselő Kristen - vélhetően stylistjainak köszönhetően - ezúttal egy kanárisárga kislányruhát húzott magára egy tőle teljesen elütő kockás cipővel. Valószínűleg neki sem lehetett egyszerű kezelni az élményt, ugyanis mindvégig párjába, Robert Pattinsonba kapaszkodott a premier ideje alatt.

Northfoto
Northfoto

"Általában nagyon csinos nőnek találom Kristent, de ezúttal szerintem csúnyán mellényúlt" - árulta el egy, a helyszínen tartózkodó rajongó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.