Katalin hercegnő II. Erzsébet brit királynő Kate Middleton hercegnő várandós Vilmos herceg gyermekáldás terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maga Erzsébet királynő jelentette be, hogy Katalin hercegnő terhes - írja a Weeklyworldnews.com. Az utóbbi hónapokban annyira megszaporodtak a hercegnő terhességéről szóló hírek, hogy lassan az az érzésünk, Katalin már megint terhes, pedig még az sem volt.

Katalin hercegnő terhes Vilmos herceg első gyermekével - írja a Weeklyworldnews.com, amely szerint Katalint elsősorban kebelbarátnője, a 4 gyerekes családanya, Victoria Beckham bíztatott, hogy mihamarabb kezdjenek hozzá a családalapításhoz. "A világon nincs ennél csodálatosabb dolog" - mondta a hercegnőnek David Beckham felesége. Katalin ezek szerint hamar megfogadta a tanácsot és nagy örömet fog okozni a brit nemzetnek, amely izgatottan várja a trónörökös érkezését. A hírt a portál szerint maga Erzsébet királynő jelentette be, de erről idáig egyetlen brit lap sem tudósított. Vajon miért?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.