gyilkosság börtön Bándy Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tett indítványt az ügyészség a júliusban Pécsett meggyilkolt rendőrpszichológus, Bándy Kata feltételezett gyilkosa előzetes letartóztatásának meghosszabbítására, hanem helyette P. László egy korábbi, vagyon elleni bűncselekmény ügyében született 1 év 4 hónapos börtönbüntetés leülését kezdi meg - értesült a Népszava.

A lap szerdai számában azt írta: a Pécsi Városi Bíróság még szeptember 18-án hosszabbította meg három hónapra P. László előzetesét, ez járt le a napokban. A Baranya Megyei Főügyészség szóvivője a lapnak elmondta: a pécsi büntetés-végrehajtási intézet kezdeményezte a jogerős büntetésének letöltését. Petréteiné dr. Malomsoki Csilla kérdésre hozzátette, hogy ugyan az előzetes megszakad, de ez nem jelenti azt, hogy csaknem másfél év után - miközben feltehetően még jogerős ítélet sem lesz P. László ellen - szabadon kisétálhatna a börtönből, akkor ugyanis az ügyészség ismét indítványozni fogja az előzetes elrendelését.

Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc
Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.