Elbocsátották a cégvezetőt - Agyonlőtte három volt munkatársát

bűntény gyilkosság Zólyom lövöldözés Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három volt munkatársát lőtte agyon csütörtökön Zólyomban egy helyi cég elbocsátott ügyvezetője.

A cas.sk szlovák hírportál közlése szerint az eset nem sokkal nyolc óra után a TC Trade vállalat Jesenského utcai irodájában történt. A bűnügyről a TASR közszolgálati hírügynökség az üzem egyik - nevének elhallgatásához ragaszkodó - alkalmazottjának közlésére hivatkozva azt írta: a vállalat nemrégiben elbocsátott ügyvezetője ment be reggel a céghez, majd fegyvert rántott, és három embert lelőtt. A tettest a helyszínen letartóztatta a rendőrség.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Illusztráció

A helyszínre érkező mentők három embernél állapították meg a halál beálltát - erősítette meg Boris Chmel, a mentőszolgálat operációs központjának szóvivője. A helyszínt lezárta a rendőrség, amely az esetről rövid időn belül tájékoztatást ígért.

Forrás: MTI

A halálát kívánták az X-Factor versenyzőjénekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121121-halalosan-megfenyegettek-az-x-faktor-versenyzojet.htmlZombinak nézték a 80 éves bácsit - tetszhalottakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121121-halottnak-hitt-emberek-ebrednek-fel-halaluk-utan-tetszhalottak.htmlIrigylésre méltóan néz ki a 39 éves modellhttp://www.life.hu/szepulj/20121122-tyra-banks-modell-39-evesen-is-gyonyoru.htmlZámbó Krisztián bevallotta, hogy elvesztegette az időthttp://www.life.hu/legykepben/20121120-xfaktor-zambo-krisztian-elvesztegette-az-eveket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.