esküvő eljegyzés család Dundika Majka rapper playmate gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig úgy tűnt, hogy Majka sosem fogja igába hajtani a fejét, ám az apaság megváltoztatta. Az ózdi rapper szeptemberben, párja születésnapján eljegyezte Dundikát.

Majka eljegyezte Dundikát. Az ózdi rapper Dundika szeptemberi születésnapján ezzel lepte meg kisfia, Marián édesanyját, akit valóban lenyűgözött ez az ajándék. "Nem számítottam rá, hogy megkéri a kezem, pontosan azért, mert nem erőltettük a dolgot. Nem vagyok az a nő, akinek muszáj, hogy feleség legyen, de tény, hogy jobb azt mondani, ő a férjem. És hát nem is mondhattam volna nemet. Elvitt egy romantikus estére, volt pezsgőfürdő, rózsaszirmok. Minden, ami kell!" - árulta el az egykori playmate.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

Majkát az apaság változtatta meg és kisfia miatt érezte úgy, hogy itt az ideje a nősülésnek."Amióta megszületett a gyerekünk, gondolkozunk rajta, hogyan kéne megoldani, hogy mindenkinek jó legyen. Régebben nem volt fontos számomra az esküvő, de ez idő alatt átalakultak bennem a dolgok. Szeretném, ha Hajni az én feleségem lenne" - mondta el a Blikknek Majka hozzátéve, hogy az esküvő időpontját még nem tűzték ki, hiszen ő minden hétvégén foglalt, és egyelőre gyűjti a pénzt a ceremóniára.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.