Zenthe Ferenc sorozat Komlós Juci Szomszédok eladó lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
16,5 millió forintért bárki megveheti azt a budapesti panellakást, amelyben a '80-as, '90-es évek kultikus sorozatát, a Szomszédokat forgatták - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Most bárki beköltözhet abba a budapesti panellakásba, amelyben a '80-as, '90-es évek kultikus sorozatát, a Szomszédokat forgatták. Ráadásul a forgatókönyv szerint éppen ebben a Gazdagréti otthonban "lakott" a szappanopera egyik legnépszerűbb párosa, Taki bácsi és Lenke néni, vagyis Zenthe Ferenc és Komlós Juci. A tulajdonos, aki 16,5 millió forintért árulja a lakást nem is titkolja, hogy milyen különleges ingatlant árusít.""Szerette a Szomszédokat? Szeretne Taki bácsi lakásában lakni? Akkor hívjon és nézze meg" - írja a hirdetésben, amelyben képeket is láthatunk az ikonikus forgatási helyszínről. Bár a lakás lényegesen átalakult az elmúlt évtizedek során, mégis fel lehet ismerni a nagyszobát, ahol számos legendás jelenet zajlott.

http://ingatlan.com
http://ingatlan.com



Nézd meg a népszerű sorozat egyik emlékezetes jelenetét, amelyet Taki bácsiék lakásában forgattak és amelyben még a német erotikus tévéműsorok is szóba kerülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.