Tanulja az anyaságot az ismert énekesnő

anyaság kislány Palya Bea énekesnő változás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég adott életet első gyermekének Palya Bea, aki szülés utáni első nyilatkozatában kislányáról mesélt, illetve arról, mennyit változott az élete az elmúlt időszakban.

Beát átformálta az anyaság, ráadásul gyermeke művészileg is inspirálja, hiszen megjelent mesés zenealbuma. Az énekesnő a terhessége alatt is jógázott, úszott, szaunázott és persze folyamatosan dolgozott.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Először megtaláltam a gyermekemhez a tökéletes apukát. Ő más területen mozog, rendezvényszervezőként dolgozik. Előtte is már vágytam kisbabára, csak jobban féltem tőle, mint azt be mertem volna vallani magamnak. Aztán ahogy utat nyitottunk neki, jött a kislányom. Most nagyon jól vagyok, tanulom az anyaságot. Engem teljesen átformált az anyaság, itt találkozom a saját félelmeimmel, ez pedig sok mindenre megtanít" - mesélte Bea a Szuper MOKKA adásában.
Az énekesnőnek gyermeke mellett a zene is folyamatosan jelen van az életében, és nem is lehetne nagyszerűbb közönsége, mint kislánya, Lili.

Herpeszt villantott Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-kim-kardashian-amerikai-sztar-herpeszt-villantott-rettenetesen-kikeszult.htmlMeglepő kijelentést tett az ismert magyar modell - Erre senki se számított!http://www.life.hu/legykepben/20121203-kiszokult-kustanczi-lia-modell-aki-bevallotta-hogy-szereti-a-pasik.htmlLemondott kedvenc baseballsapkájáról a tinisztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121201-sp-lemondott-kedvenc-baseball-sapkajarol-a-tuzolto-utcai-gyermekklinikan.htmlA veterán rádiós nagy beismerése: "Rossz gondolat volt részemről a mentőakció"http://www.life.hu/legykepben/20121201-neo-fm-radio-btoth-laszlo-programigazgato-nagy-beismerese-a-radio.htmlUzsorások hálójába került Stohl ügyvédjehttp://www.life.hu/legykepben/20121203-drruttner-gyorgy-stohl-andras-ugyvedje-uzsorasok-halojaba-kerult.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.