Joshi Bharat Csilla hentes hús műsorvezető feleség Joshi Bharat vegetáriánus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető köztudottan vegetáriánus, de hogy felesége kedvébe járjon ő vásárol húst a családnak - tudta meg a Life.hu.

Joshi Bharat igazán rendes férj. Bár ő vegetáriánus, a húskészítmények látványától is undorodik, mégis ő viszi haza minden nap a friss húst feleségének, aki vele ellentétben nem csak zöldségeken él. Csilla nagyon is szereti az hússal készült ételeket. "Minden reggel, ahogy megyek haza, beugrom a henteshez friss húsért. Természetesen mindig gyönyörű árut kapok, bár én ezt nem nagyon értékelem, sőt! Megkérem a hentest, hogy dupla adag zacskóba csomagolja az árut, még véletlenül se érjek hozzá és ne is érezzem a szagát" - mesélte nevetve a műsorvezető, aki barátja, Gianni új éttermének megnyitóján messziről elkerülte a sonkát, amiből felesége, Csilla jól belakmározott.

forrás: Facebook/TMC Management
forrás: Facebook/TMC Management

Cicciolina szexmúzeumot nyitott (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121205-cicciolina-staller-ilona-szexmuzeumot-nyitott-meg-budapesten.htmlVége! Újra szingli Muri Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-muri-eniko-az-xfaktor-sztarja-ujra-szingli-veget-ert-a.htmlAz RTL Klub sztárjába szerelmes Csobot Adélhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-csobot-adel-az-xfaktor-versenyzoje-istenes-bence-az-rtl-klub.htmlNem hozott szerencsét a kabala az X-Faktor versenyzőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121204-xfaktor-stone-enekes-kabalat-hord-a-nyakaban-amit-ildikotol.htmlBárkit pisiben fürdetne a magyar pornósztár (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121205-monique-covet-es-a-pisiszex.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.