Érzelmi terrorban tartotta a fiát Gesztesi Károly

terror Jóban Rosszban érzelem Frizbi Hajdú Péterrel Gesztesi Máté színész Gesztesi Károly Frizbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő kijelentést tett Gesztesi Károly fia, Máté a Frizbi ma esti adásának felvételén. A Jóban Rosszban sztárja szerint édesapja érzelmi terrorban nevelte őt fel - tudta meg a Life.hu.

"Érzelmi terrorban nevelt az apám" - szögezte le Gesztesi Máté a Frizbi ma esti adásának felvételén. A Jóban Rosszban fiatal sztárját sokáig színész édesapja nevelte, hiszen az édesanyja vidéken élt. Ezekben az években Gesztesi Károly különös módon igyekezett fia lelkére hatni - tudta meg a Life.hu.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Apám beszédeket tartott, mindig megpróbált észérvekkel meggyőzni arról, hogy mi miért jó, vagy nem jó. És elmondhatom, hogy ezek az érzelmi terrorbeszédek hatottak rám" - emlékszik vissza Máté, aki mára baráti kapcsolatba került apjával. "El merem küldeni apámat a fenébe, ha épp úgy érzem" - mondta a rendezőnek készülő 23 éves fiú, aki jelenleg együtt játszik apjával a TV2 napi sorozatában.
Apa és fia azt sem rejti véka alá, hogy időnként hangos veszekedések törnek ki köztük. "Tettlegességig ugyan nem fajulnak a veszekedéseink, de azért elég komolyan össze tudunk zörrenni. Régebben mindketten haragtartóak voltunk, de most már javul a helyzet" - nevetett Gesztesi Károly, aki egy zenekarban is játszik a fiával, így - mindkettejük örömére - viszonylag sok időt tölthetnek egymás társaságában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.