kezdeményezés TV2 SuperMokka Liptai Claudia Kovács Patrícia udvarlás Perutek János The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia után a SuperMOKKA másik műsorvezetőjére, Kovács Patríciára is ráhajtott a Voice nagyétvágyú versenyzője, Perutek János - tudta meg a Life.hu.

Liptai Claudia után Kovács Patríciára is ráhajtott a Voice nagyétvágyú versenyzője, Perutek János. Ahogy a Life.hu megírta, Peru novemberben élő adásban kezdett el udvarolni Claudiának, és addig ügyeskedett, míg a vörös démon mellé ülhetett a SuperMOKKA stúdiójában. Legutóbb Kovács Patrícia vendége volt ugyanabban a műsorban és Peru rögtön elérte, hogy a színésznő mellé ülhessen. Csakhogy amikor kiderült, hogy a Voice egykori versenyzője már Claudiánál is próbálkozott, Patrícia azonnal helyre tette. "Ja, ez a mániád, hát én ezt nem láttam. Másnál is elsütötted? Hát akkor vissza is ülök a helyemre, Fenyő Ivánhoz" - nevetett a műsorvezető.

Így tették magukat nevetségessé a sztárok - Nézegess képeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.