Meghalt a pornópápa, Cicciolina felfedezője

halál pornó Olaszország Éva Henger pornófilm börtön Riccardo Schicchi Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap késő délután egy római kórházban meghalt az olasz pornópápa, a  magyar pornódívák, Cicciolina és Éva Henger felfedezője, Cicciolina élettársa és Éva korábbi férje. A férfi már napok óta feküdt a kórházban, ahová cukorbetegsége miatt szállították.

A korábban fotósként, majd rádiósként dolgozó Riccardo Cicciolinának köszönheti karrierjét, akivel 1979-ben "Cicciolina szerelmem" címmel megrendezte az első olasz szoftpornófilmet. A főszereplő a magyar Staller Ilona volt, aki ezzel a filmmel debütált a pornóiparban Cicciolina néven. Ő és Schicchi 15 évig élettársak voltak, 1983-ban együtt alapították meg a Diva Futura nevű, erotikus modelleket futtató ügynökséget. A pornódíva múlt héten egy budapesti szexmúzeum megnyitóján Oscar-díjas magyar pornószínésznők társaságában mutatkozott.

Northfoto
Northfoto

Riccardo Schicchi és Eva Henger 2001-ben

A pornócsászár később ismét egy magyar nő mellett találta meg a boldogságot, beleszeretett a nála húsz évvel fiatalabb, pincehelyi születésű Henger Évába, akit feleségül is vett és két közös gyermekük született. Éva karrierje 1990-ben kezdődött, amikor 17 évesen megnyerte a Miss Teen Hungaryt, majd 18 évesen Olaszországba költözött és hozzáment Schicchihez. Éva az olasz televízióban, a RAI Unón nagysikerű talkshow-t vezetett, amelynek legnézettebb adásai több mint hatmillió embert ültettek a tévé elé. Az olasz közszolgálati csatorna azonban azonnali hatállyal levetette műsoráról a show-t, amikor vádat emeltek ellene prostitúciót elősegítő szervezett bűnözés vádjával.

Rómában 2005-ben a házaspár mindkét tagját börtönre ítélték prostituáltak futtatása miatt, Évára az ügyész 4,5, míg párjára 6 év börtönt kért. A bíróság megállapította, hogy a bűnszövetkezet fő szervezője és futtatója a Henger-Schicchi páros volt, akik a Diva Futura nevű lokálban és több más intézményben, sztriptízbárokban és pornóműsorokban prostituáltakat, többnyire magyar lányokat dolgoztattak, akiket Éva szervezett be. A bírósági eljárás már 1997-ben elkezdődött a Diva Futura cég ellen, amelynek kezdetben munkatársa volt Staller Ilona (Cicciolina) is.

Különös foglalkozást választana magának az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121207-szabo-david-az-xfaktor-enekese-allatokkal-foglalkozna-valamilyen-segelyszervezet-kereteben.htmlAz amerikaiak kiírtására buzdított a Gangnam Style előadójahttp://www.life.hu/legykepben/20121209-psy-a-gangnam-style-eloadoja-az-amerikaiak-kiirtasara-buzditott-bocsanatot.htmlÚjra együtt Kapócs Zsóka és Habony Árpádhttp://www.life.hu/legykepben/20121210-kapocs-zsoka-magyar-szineszno-es-hagony-arpad-orban-viktor-tanacsadoja.htmlTönkreteszi családját Damu Roland?http://www.life.hu/legykepben/20121210-damu-roland-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-nem-tud-gyerektartast.htmlAlul semmi! Szőrrel a lábai között pucérkodik Rihannahttp://www.life.hu/legykepben/20121209-rihanna-barbadosi-enekesno-szorosen-pucerkodik-majdnem-meztelen-a-hires-eloado.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.