Friss! Megtudtuk, miért ütötte ki magát a ValóVilág egykori műsorvezetője!

műsorvezető Czifra Noémi házigazda alkohol Való Világ részeg balesetveszély sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alkohol-intoleranciája van Czifra Noéminek, a ValóVilág egykori műsorvezetőjének, aki azt állítja, hogy emiatt került életveszélyes helyzetbe szombat hajnalban, amikor öntudatlan állapotban az autópálya belső sávjában vesztegelt autójával - tudta meg a Life.hu.

Ahogyan azt a Life.hu is megírta, szombat hajnalban eszméletlen állapotban találtak rá Czifra Noémire, a ValóVilág egykori műsorvezetőjére az M0-s körgyűrű belső sávjában. Az RTL Klub egykori sztárja csak a toxikológián tért magához, ahol megállapították, hogy nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott. Nóci a Hajdupress Hírportálnak elmondta, maga sem emlékszik arra, hogy miként került életveszélyes helyzetbe, azt azonban elárulta, hogy valóban voltak problémái az elmúlt időszakban, és túl sok alkoholt fogyasztott ezen az éjszakán dacára annak, hogy egyátalán nem bírja az italt.

www.noci.hu
www.noci.hu

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!


Alkohol-intoleranciával rendelkezem, ezért kis mennyiségű alkohol elfogyasztása is nagyon rossz reakciókat eredményez nálam. Magánéleti trauma miatt - van, hogy elszakad az a bizonyos cérna - én is, mint bármely ember megrogytam egy meggondolatlan pillanatraValóban az M0-s autóútról szállítottak el mentővel kórházba, mert öntudatlan állapotban találtak az autómban. További részletekkel én sem tudok szolgálni, mert a történtekre nem emlékszem." Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Bevallom, voltak komoly gondjaim, nehéz időszakon vagyok túl, de most már három hónapja újra boldog vagyok. A kisfiam iskolába jár és épp most ebédeltem együtt a párommal. Most már jól vagyok
Természetesen én is megdöbbenve és szomorúan vállalom a felelősséget. Az a tény mindenesetre megnyugvással tölt el, hogy szerencsére személyi sérülés és anyagi kár nem keletkezett!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.