Kelta újévet ünnepelt a VV sztárja

kelta VV Vera Való Világ rúna szimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új, ősi szimbólumokkal biztosította be magát a jövő évre VV Vera, aki augusztusban gerincére egyedi, kelta, viking és germán törzsek által használt rúnákat, azaz titkos jeleket varratott, amelyből mindegyi jelnek önálló jelentése van. 

VV Verát magával ragadta az ezotéria, így november 1-jén újabb rúnák aktiválásával ünnepelte meg a kelta újévet. Ezúttal nem varratta a testére a szimbólumokat.
"Egy szertartás keretében kaptam új rúnákat. Leírtam egy papírra mindent, amit a múltból el akartam engedni, majd ezt tűzbe dobtuk. Utána megfestettünk egy mécsestartót, amire azok a jelek kerültek, amik a jövő évi álmaim eléréséhez segítenek hozzá, és ezt követően elmondtunk egy imát. Remélem, minden úgy alakul, ahogy tervezem" - árulta el Vera, aki nem a kutyakozmetikából fedezi megélhetését, a négylábúakra csak hétvégén jut néhány órája. Pár hónapja a spirituális világban tevékenykedők asszisztenseként dolgozik, honlapot készít, ezoterikus programokat szervez.

www.facebook.com/vvverahivatalos
www.facebook.com/vvverahivatalos


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.