Szerelmet kér az új évre az RTL Klub népszerű műsorvezetője

műsorvezető szingli Reflektor magazin szerelem Mádai Vivien sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Májusban ért véget Mádai Vivien házassága, aki azóta nem talált magának párt. Az RTL Klub bájos műsorvezetője nyitott egy új párkapcsolatra és a 2013-as évre szerelmet kér - tudta meg a Life.hu.

Új szerelemre, párkapcsolatra vágyik Mádai Vivien, aki május óta szingli. "Jól vagyok, jól érzem magam a bőrömben, és már nyitott vagyok egy új párkapcsolatra. Idén azonban már elengedtem ezt a vágyat. Az új évben azonban nagyon szeretném, ha rám találna a szerelem" - árulta el a Life.hu-nak a Reflektor című műsor házigazdája, aki a karrierje tekintetében teljesen elégedett a helyzetével. "Imádom a munkámat és azt szeretném, hogy az új évben is folytathassam. Nem vágyom többre, mert boldog vagyok ezzel a feladatot, amit idén rám bíztak."

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Valóra váltotta a mesebeli álmot az X-Faktor győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20121217-xfaktor-nyertese-olah-gergo-valora-valtotta-az-almat.htmlElőször lépett a nyilvánosság elé a terhes Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121217-katalin-hercegno-kate-middleton-eloszor-lepett-a-nyilvanossag-ele-miota.htmlKölcsönből szavazott az X-Faktor győztesének családjahttp://www.life.hu/legykepben/20121217-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztesenek-csaladja-kolcsonbol-szavazott.htmlBecsajozott Tom Cruise?http://www.life.hu/legykepben/20121215-tom-cruise-amerikai-szinesznek-uj-baratnoje-van-valasa-utan-ujra.htmlÚj mentort keresnek az X-Factorba - Kiszivárgott a lehetséges énekesnő neve!http://www.life.hu/legykepben/20121215-simon-cowell-az-xfactor-producere-rihanna-enekesnonek-konyorog-hogy-uljon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.