Jóval fiatalabb sportoló oldalán tűnt fel a szexis énekesnő

klipforgatás luxus luxus autó szexi Erdőhegyi Brigitta énekesnő klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétszeres magyar bajnok autóversenyzővel kavar a szexis énekesnő, Erdőhegyi Brigitta - tudta meg a Life.hu.

Egy gyönyörű, szexi nő mi másba ülhetne be, mint egy sportkocsiba. Brigitta újonnan elkészült klipjéhez választotta ezt a luxuskocsit, ugyanis pontosan arra akarta felhívni a figyelmet, hogy nem a külsőség a fontos az életben.

Fotó: Tuszinger Károly
Fotó: Tuszinger Károly

"Az új klipemben csak szélsőséges példákkal tudtam megmutatni, hogy az egész világ egy őrült világ, ahol minden felfokozódva, túlzásokkal működik. Ezt luxus sportkocsival, szexi ruhával tudtam leginkább szemléltetni, és nagyon jól tudom, hogy az igazi érték nem a sportautó. Ez csak egy olyan külsőség, amelyről manapság a világ szól. Az életben a konzervatív, valódi értéket hordozó dolgokat szeretem, csak hagyományos értékrenddel bíró férfi tudja megdobogtatni a szívemet" - árulta el Brigitta, aki új, modern hangzású funkydallal jelentkezik, amit Pély Barna írt neki.

Fotó: Tuszinger Károly
Fotó: Tuszinger Károly

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.