gyilkosság halál rejtély magándetektív bizonyíték énekesnő Whitney Houston Kábítószer-túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hollywoodi magándetektív szerint Whitney Houston nem kábítószer-túladagolás áldozata lett, hanem meggyilkolták. Az énekesnőn védekezés közben szerzett sebeket találtak, szállodai szobáját feldúlták, ami erőszakra utal.

Paul Huebl magándetektív állítása szerint egy biztonsági kamera rögzítette, amint a 48 évesen elhunyt énekesnő drogdílerekkel veszekszik a Beverly Hilton hotelben, majd azok meggyilkolják a sztárt. A képsorokat Huebl már eljuttatta az FBI chicagói irodájának, és most abban bízik, újabb nyomozás indul az ügyben.

www.seventeen.com
www.seventeen.com

Az énekesnő modellként kezdte karrierjét
Whitney Houston élete képekben

A magándetektív állítása szerint Houston tetemes összegű tartozást halmozott fel, amit nem tudott kifizetni. "Emiatt számos nagyhatalmú drogkereskedővel gyűlt meg a baja, akik végrehajtókat küldtek rá, hogy beszedjék a pénzt" - nyilatkozta a Daily Mail újságnak.

A tartozás egyes források szerint csaknem 1,5 millió dollárra rúgott - írta meg a Blikk, ahol további részletek is olvashatsz a gyilkosság indítékairól.

A csodás hangú Grammy-díjas énekesnő élettelen testére - akinek halálával kapcsolatban olyan pletykák is megjelentek, hogy a nőket szerette, de ezzel képtelen volt együtt élni, így az alkoholhoz és a kábítószerekhez fordult segítségért - 2012. február 11-én találtak rá a Los Angeles-i Beverly Hilton szállóban, nem sokkal délután 4 óra előtt.

Rettenetes balesetet szenvedett Whitney Houston lányahttp://www.life.hu/legykepben/20121129-whitney-houston-amerikai-enekesno-lanya-rettenetes-balesetet-szenvedett.htmlVérfertőző kapcsolatban él saját bátyjával Whitney Houston lányahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120829-whitney-houston-enekesno-lanyat-bobbi-kristinat-eljegyezte-mostohabatyja-nick-gordon.htmlMostohatestvére jegyezte el Whitney Houston lányáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120319-whitney-houston-lanyat-bobbi-kristinat-eljegyezte-mostohatestvere.htmlWhitney Houston és lánya ugyanattól a drogdílertől kapta a kábítószert - Egy bennfentes szerinthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120309-whitney-houston-es-lanya-ugyanattol-a-drogdilertol-kapta-a-kabitoszert.htmlWhitney Houstonnak helyén volt a szívehttp://www.life.hu/szepulj/20120213-takacs-nora-whitney-houstonnak-helyen-volt-a-szive.htmlMeghalt Whitney Houston - Bobby Brown magánkívül van a fájdalomtólhttp://www.life.hu/legykepben/20120212-meghalt-whitney-houston.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.