Két órán át húzta a kínzást Bándy Kata gyilkosa

gyilkosság bűnügy rendőrség vallomás Bándy Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két órát töltött leendő áldozatával Bándy Kata gyilkosa, mielőtt megölte volna a fiatal pszichológusnőt - írja a Blikk a gyanúsított helyszíni kihallgatására hivatkozva.

Hogy pontosan mi történt ezalatt az idő alatt, nem tudni, Kata valószínűleg a gyilkos lelkiismeretére próbált hatni és a jelek szerint ez bizonyos szinten sikerült is - elvégre két órán át sikerült halogatni az elkerülhetetlent -, ám a jelek szerint a huszonhat éves P. László mindenképpen megölte volna a lányt - tudta meg a Blikk.

Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc
Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc

Ahogy a Life.hu is megírta, Bándy Kata levetkőztetett holttestét július 11-én találták a pécsi Délibáb utca egy bokrában, napokkal azután, hogy megölték. Nemsokára meglett a gyanúsított, aki azóta részletes vallomást tett, most, a helyszíni kihallgatáson pedig további hét órán keresztül taglalta, pontosan mi és hogyan történt. A gyanúsított ügyvédje szerint teljesen együttműködő a rendőrséggel.
Szita Bence brutális meggyilkolása mellett ez volt 2012 legsokkolóbb bűnügye Magyarországon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.