Nem folytatja a műsorvezetést az RTL Klub sztárja

X-Faktor terhesség műsorvezető szülés gyermek Ördög Nóra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóri jelenleg terhessége ötödik hónapjában jár, így valószínűleg nélküle folytatódik 2013 őszén az X-Faktor.

Anyaként új fejezet kezdődik Ördög Nóra életében, de azt még nem tudni, hogyan folytatódik televíziós karrierje. Egyelőre a Csak csajok című reggeli műsorban látható Barabás Évi és Lilu mellett, de babája születéséig nagyobb produkcióban már aligha láthatjuk. A Bors információja szerint valószínűleg nem ő vezeti majd az X-Faktor negyedik szériáját. Nóri rengeteg dologgal foglalkozott már, ezért szinte mindenütt bevethető.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Részese voltam az első pillanattól kezdve Nóri karrierjének" - mondta a Borsnak Schiwert-Takács László, több nagy nézettségű műsor, többek között az X-Faktor kreatív főszerkesztője. "Gyakornokként került a Reggelibe, majd stúdióasszisztensként dolgozott, később átkerült a Mónika show-hoz szerkesztőnek. Dolgozott a Kölyökklubban is, de a Szombat esti lázban indult el igazán a karrierje. Az elejétől kezdve szerkesztői feladatokat is ellátott azokban a műsorokban, amelyeket vezetett. Mindent tud a háttérmunkáról, ami nagyon fontos ebben a szakmában. Mindig is hittem benne, az X-Faktorban is jó volt, ám a következő széria idején szerintem babázni fog."

Ördög Nóri egyelőre nem kívánt reagálni a vele kapcsolatos feltételezésekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.