Ismét vezető csatornán tűnt fel az egykori Aktívos

2013.01.10. 12:53

Hétfőn este beült az M1 esti híradójának székébe az Aktív egykori műsorvezetője.

Egy ismerős arc olvassa fel a híreket esténként a M1 Híradójában. Szebeni István, az Aktív vezetésével népszerűséget szerzett műsorvezető a Duna tévé híradója mellett a királyi tévé híradóját is vezeti. A korábban elbocsátott Alföldi Zoltán helyére ült be.

Forrás: MTVA


Szebeni  Istvánt  kb. 10 évvel ezelőtt  a Magyar Televízió Híradójában ismerhették meg a nézők, majd a TV2 Aktív című műsorának műsorvezetőjeként szerzett népszerűséget, főleg a hölgy tévénézők körében. A magas, sármos fiatalember hat év után, hangos viták közepette távozott a csatornától, majd a Duna tévé stábjához csatlakozott. Állítólag azzal, hogy a köztévénél kapott munkát és aktuális politikai dolgokkal foglalkozhatott, egy régóta dédelgetett álma valósult meg, ugyanis a bulvármagazinban, a bulvárvilágban nem találta a helyét.
"Szebeni István az MTVA két híradójának vezetésével pályája csúcsára ért" - referált érdeklődésünkre Lencsó Rita, az MTVA sajtóirodájának vezetője.

 

Az RTL II elhalászta szóvivőt a konkurenciátólhttp://www.life.hu/legykepben/20130109-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-is-tancolni-fog-a.html Nincs az a pénz, amiért Tóth Gabi hasra esne a színpadon (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130109-toth-gabi-magyar-enekesno-nem-korrumpalna-magat.html Megmutatta eljegyzési gyűrűjét a TV2 szexi műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130108-eljegyezte-szerelme-es-ferjhez-megy-nyaron-a-tv2-voros-es.html A Heti hetes sztárjai nem akarnak egy asztalhoz ülni Dopeman-nel?http://www.life.hu/legykepben/20130108-dopeman-magyar-rapperrel-nem-akarnak-egy-asztalhoz-ulni-a-heti.html Tillára cserélte Majkát a TV2http://www.life.hu/legykepben/20130108-ujra-indul-a-tv2-nagy-duett-cimu-musora.html Egyetlen családtagja sem volt kíváncsi Damurahttp://www.life.hu/legykepben/20130108-damu-rolandra-nem-kivancsi-a-csaladja-sem-baratnoje-sem-edesapja.html A felturbózott énekesnő is táncolni fog a Szombat esti lázbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130107-toth-gabi-enekesno-tancolni-fog-az-rtl-ii-szombat.html


 

Szebei IstvánHíradóAktívműsorvezető