Radics Giginek fáj az Eurovíziós bundabotrány

2013.01.11. 10:18

Még el sem kezdődött az Eurovíziós dalverseny, amikor Radics Gigit bundával vádolták meg, mondván, ha elindul, biztosan őt is fogják delegálni a svédországi döntőre. A Megasztár fiatal győztesének rosszulestek a kritikák, ennek ellenére nem hátrált meg - tudta meg a Life.hu.

Radics Gigi nem maga jelentkezett az Eurovíziós dalversenyre, hanem a menedzsmentje jelölte. A 16 éves tehetséggel együtt dolgozó szakemberek sokáig gondolkodtak rajta, hogy indítsák-e az énekesnőt, mert sejtették, hogy nevezése botrányt fog kavarni - tudta meg a Life.hu. 

"Pontosan tudtuk, hogy támadások fogják érni Gigit, hiszen nagyon tehetséges, tehát sokakat zavarhat a versenyben való jelenléte. Aztán végül úgy döntöttünk, hogy nevezzük az Úgy fáj/Over you című dalt. Ez Gigi számára is meglepetés volt" - árulta el Gigi menedzsere, Sárdi Mariann. A nevezés bejelentése után azonban sokan rögtön bundát kiáltottak, és azt állították, hogy ha Gigi elindult a versenyen, akkor biztosan ő is lesz a hazai befutó. Voltak énekesek, akik a visszalépést fontolgatták a fiatal tehetség nevezése miatt. Volt, aki egyenesen azt állította, hogy az énekesnő indulását maga az MTV kérte.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Radics Giginek rosszulesett, hogy bundával vádolták


"Bevallom, rosszulesett ez a gyanúsítgatás, az, hogy bundával vádoltak meg, de igyekszem nem törődni ezekkel a véleményekkel. Figyelek a pozitív és a negatív kritikákra is, amiből lehet, abból igyekszem okulni, de az ilyen vagdalkozással nem tudok mit kezdeni. Szerintem nagyon nagy baj, hogy nem tudunk örülni egymás sikerének, a tehetségeknek. Ez egy dalverseny, és én tiszta szívből drukkolok minden indulónak, és ha nem én leszek a hazai továbbjutó, őszintén gratulálok majd a nyertesnek" - szögezte le az énekesnő, akinek nem titkolt célja a versennyel, hogy nemzetközi porondon is megmutassa magát.
"Az Eurovíziós dalverseny mindenki számára egy lehetőség, hogy külföldön is bemutatkozzon, ami nekem is célom. Nekem az a dolgom, hogy a legjobb tudásom szerint elénekeljem a dalt és a többi úgysem rajtam múlik."

A kialakult botrányt a sztárok sem hagyták szó nélkül. Többek közt Majka is reagált a bundahírekre a közösségi oldalán. Hallgasd meg Gigi Úgy fáj/Over you című versenydalát itt:

 

Veri a lányát Bálint Antónia?http://www.life.hu/legykepben/20130111-balint-antonia-magyar-sztar-gyermeket-igazsagugyi-pszichologus-szakerto-vizsgalja.html Súlyos betegség döntötte le a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130110-weisz-viktor-a-voice-versenyzojet-sulyos-fertozes-dontotte-le.html Vastag Csaba bevallotta az igazságot eltitkolt eljegyzésérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130110-vastag-csaba-az-xfaktor-nyertese-bevallotta-az-igazsagot-allitolagos-eltitkolt.html Becsajozott a ValóVilág szépfiújahttp://www.life.hu/legykepben/20130110-vv-gombi-a-valo-vilag-szepfiuja-becsajozott.html Eurovízió: Mester kontra tanítványokhttp://www.life.hu/legykepben/20130110-tanitvanyok-szabo-adam-feher-zoli-brasch-bence-indultak-a-mesteruk.html
MajkaRadics GigiMTVEurovíziós Dalfesztiválsztárversenyénekesnőbotrány