Csúcsformában jegyezte el szerelmét a színész

súly Szerednyei Béla fogyás köles színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak pár hónapig tartott a közismert színész rendkívüli karcsúsága, ugyanis a nehezen leadott kilók nagy része lassan, de visszakúszott rá. Igy pár kilóval nehezebben, de állítása szerint a legjobb formájában jegyezte el kedvesét Szilviát.

Még tavasszal tartott egy háromhetes tisztítókúrát Szerednyey Béla, aki végül hat kilótól szabadult meg. Bár súlyra ez nem tűnik túl soknak, Bélán ez nagyon is meglátszott. Szinte elfogyott a korábban jó húsban lévő, sikeres színész.
"Reggelente köleskását ettem, ettől fogytam le. Igaz, nyáron még elég karcsúnak tűntem, mára ez elmúlt. Most értem be a szerintem normálisnak mondható súlyomat, ami azért nem egyenlő a korábbival, de legalább nem tűnök nagyon soványnak sem" - árulta el Szerednyey a Life.hu-nak.A színész két év után jegyezte el egyik rajongóját, aki két felnőtt gyereket is hozott az új családba.

Forrás: Blogpress.hu
Forrás: Blogpress.hu

Szerednyey Béla és Görbe Nóra


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.