színésznő Németh Kristóf A kód (tévéműsor) visszatérés Fodor Zsóka RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatér Magdi anyus és Kertész Géza! A két színész A Kód című műsorban fog szerepelni az RTL Klubon.

"Remekül éreztük magunkat a játék során, bár igaz, nagyon izgultam az elején. Egy idő után sikerült feloldódnom, ami Sebestyén Balázs varázslatos egyéniségének is köszönhető. Megemelem előtte a kalapom, és azt kívánom, sose változzon meg" - mesélte lelkesen Zsóka a Blikknek, és bevallotta, hogy sokáig gondolkodott, elvállalja-e a szereplést. "Szerepeltem én már eleget, de ez most más terep, hezitáltam is, milyen lennék A Kódban. Az első néhány adás után úgy gondoltam, hogy nehéz játék. Azonban a csatorna is többször hívott, végül Kristóf győzött meg, hogy vállaljam el, együtt jó párost alkotunk" - így is lett.

RTL Klub
RTL Klub

Zsóka a sorozatbeli szerepe szerint tragikus körülmények között hunyt el, de elmondása szerint Németh Kristóffal sokkal szorosabb a viszonya, amióta nem szerepelnek a Barátok közt részeiben.

"Egész más Kristóf állt mellettem. Nem szakadtunk el egymástól, egy környéken lakunk, és azt vettük észre, sokkal szorosabb, barátibb a viszonyunk, amióta nem forgatunk együtt. Nagyon becsülöm őt mint gyereket és mint apát. Jó csapatot alkottunk most is" - mondta a színésznő.

Pedofilbotrányba keveredett a királyi család és alkalmazottaikhttp://www.life.hu/legykepben/20130120-pedofilbotranyba-keveredett-a-brit-kiralyi-csalad-es-az-alkalmazottjaik.htmlPuzsér ócsárolja az Oscar-díjathttp://www.life.hu/legykepben/20130118-puzser-robert-kritikus-ocsarolja-az-oscar-dijat.htmlA színész nagy beismerése: megérdemeltük az üzleti kudarcothttp://www.life.hu/legykepben/20130117-becsodolt-a-sztarpar-rekasi-karoly-es-detar-eniko-palinka-biznisze.htmlSokkolta a családi titok Jack Nicholsonthttp://www.life.hu/legykepben/20130120-sokkolta-a-csaladi-titok-jack-nicholsont-amikor-37-eves-koraban.htmlÖsszejött a Voice két versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130117-agardi-szilvi-a-voice-versenyzoje-es-pal-denes-a-voice.htmlPénzért kényeztet férfiakat az ismert színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130120-michael-lohan-kiakadt-mert-szerinte-penzert-kenyeztet-ferfiakat-szineszno-lanya.htmlApa lett a Csillag Születik fiatal felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/20130120-huszevesen-apa-lett-a-csillag-szuletik-fiatal-felfedezett-tangoharmonikasa-szabo.htmlLiptai Claudia és Gesztesi Károly újra együtt!http://www.life.hu/legykepben/20130120-liptai-claudia-musorvezeto-es-gesztesi-karoly-szinesz-ujra-egyutt-lep.htmlEgy nő miatt hagyta el Johnny Depp színészt a barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130119-egy-no-miatt-hagyta-el-johnny-depp-szineszt-a-baratnoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.