Nős főnökével jár VV Anikó

2013.01.22. 6:38

Nős férfiba szerelmes VV Anikó, akiért a férfi ott is hagyta feleségét.

Nős férfit szeret Nádai Anikó. A ValóVilág egykori sztárja az RTL Klub egyik rendezőjével jött össze, aki a hírek szerint el is hagyta feleségét a fekete szépségért.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!Mindezt Baukó Éva kotyogta el Dukai Gergő rádiós műsorában, ám azt ő maga sem tudta, hogy a titkokat a nagyvilággal is megosztja, hiszen online hallani lehetett a privát beszélgetést. A botrányhősnő szerint VV Anikó nem véletlenül kap fontos szerepet az RTL Klub új sorozatában, hiszen a csatorna rendezőjével szűrte össze a levet. A férfi tíz évvel idősebb Anikónál, és úgy tűnik, sokat felad a szépségért, hiszen már válófélben van a feleségétől - írja a Bors.

Interneten pasizik Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130122-balint-antonia-magyar-szepsegkiralyno-az-interneten-ismerkedik.html A magyarok kegyetlen gazdákhttp://www.life.hu/legykepben/20130121-a-magyarok-kegyetlen-gazdak-illatos-uti-orokbefogado-nap.html Szalmonella-fertőzést kapott a művésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130121-szentpeteri-csilla-zongoramuveszno-szalmonellamergezest-kapott-mar-otthon-labadozik.html Titokban férjhez ment Szűcs Judith?http://www.life.hu/legykepben/20130121-szucs-judith-enekesno-titokban-ferjhez-ment.html Erőszakos szex miatt perlik a sorozatsztárthttp://www.life.hu/legykepben/20130121-mark-salling-a-glee-sztarja-eroszakosan-kozosult-baratnojevel-aki-beperelte.html
VV AnikóNádai AnikócelebSzombat esti lázsztárValó Világ