Keresztes feláldozta magát az X-Faktorért

X-Faktor mentor Keresztes Ildikó énekesnő Malek Miklós sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy teljesen új mentorgárdával indul újra az X-Faktor az idei évadban, mert Malek Miklós kiszállása után talán Keresztes Ildikó is otthagyja a produkciót.

Elképzelhető, hogy teljesen új mentorokkal indul el az idei X-Faktor. Malek Miklós kiszállása másokat is elgondolkodtatott. Keresztes Ildikó sem biztos abban, hogy a negyedik évadban is beül-e a zsűriasztal mögé.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

"Az az igazság, hogy elsősorban mégiscsak énekes-színésznő vagyok, feláldoztam a szakmámból három fél évet a műsorért. Amit persze nem bánok, hiszen rengeteg barátság, tapasztalat és szép emlék az, amit magam mögött tudhatok az elmúlt időszakból. Sok szeretetet kaptam az új tehetségektől, és örültem, hogy én is segíthettem nekik egy kicsit elindulni ezen a pályán. Jó lett volna, ha nekem anno valaki ennyit segít, és kezdőként terelget. Persze Malek Miki távozása után világossá vált, hogy mi együtt kezdtük a mentorkodást négyen, és ha ő távozik, akkor már nem lesz ugyanolyan a csapat" - árulta el az énekesnő a Blikknek.

Az X-Faktor idei szériája azonban nemcsak a mentorok változása miatt lehet más, mint az eddigiek, hiszen műsorvezetőt is cserél a produkció. A várandós Ördög Nóra helyére is új házigazdát keres az RTL Klub, akinek személye ugyan még nem eldöntött tény, de sokan tudni vélik, hogy Sebestyén Balázs veheti át a műsort.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.