Smároláson kapták a két magyar férfisztárt

2013.02.02. 9:32

Furcsa felvétel került ki a netre A Dal című műsor főpróbájáról. A videón tisztán látszik, hogy Hujber Ferenc és Mészáros Árpád Zsolt kemény, férfias csókolózással zárják Karel Gott Lady Karnevál című slágerét.

Ha valóban látható lesz a csók a műsorban, az bizony merész húzás a közszolgálati adótól, még úgy is, hogy nem csöpög az erotikától: a két színész inkább Brezsnyevet parodizálta a koreográfia részeként. Az MTVA a biztonság kedvéért azért kirakja a 12-es karikát a műsor ezen részére - tudta meg a Blikk, amely közzétette a felvételt.


Hujber Ferenc

Mészáros Árpád Zsolt megerősítette a lapnak: valóban élőben csókolózik majd Hujberrel, hozzátéve, hogy természetesen nem meleg; sok férfival került már hasonló közelségbe a színpadon, de ettől még "azon az oldalon áll, ahol szeretne".

A Dal című műsorban dől majd el, kit küld Magyarország az ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztiválra. A döntőt, amely május közepén lesz Malmőben, élőben közvetíti a köztévé. Magyarország az utóbbi években még a dobogó közelébe sem jutott. Többször felmerült: ennek az az oka, hogy a hazai produkciók egyszerűen túl komolyan veszik magukat, míg maga a fesztivál egyre inkább a viccről szól. A Blikk videója alapján úgy tűnik, ennek vége, azaz legalább egy poénos előadás már biztosan lesz a műsorban. Ki tudja, talán megfogadták a Mocsok 1 Kölykök tanácsát - a rapformáció egyik tagja a Life.hu-nak azt mondta, a Pa-Dö-Dőt, esetleg a botrányos Soerii & Poolek párost kellene kiküldeni, és biztosan benne lennénk a top 10-ben.

Eurovízió: Így kerülhetünk a top 10-behttp://www.life.hu/legykepben/20130115-az-eurovizios-dalfesztival-sajtotajekoztatojan-kiderult-hogyan-kerulhet-magyarorszag-a-top.html Dopeman csalással vádolja az Eurovíziós zsűrithttp://www.life.hu/legykepben/20130115-dopeman-csalassal-vadolja-az-eurovizios-zsurit.html Együtt buliztak az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóihttp://www.life.hu/life/galeria/20130115-ott-voltunk-az-eurovizos-dalfesztival-30-elodontosenek-partijan-ahol-ott.html Egyre többen lépnek vissza az Eurovíziótólhttp://www.life.hu/legykepben/20130114-egyre-tobben-lepnek-vissza-az-eurovizios-dalfesztivaltol.html Váratlan fordulat! Visszalépett az Eurovízió egyik hazai továbbjutójahttp://www.life.hu/legykepben/20130111-szirtes-edina-mokus-magyar-enekesno-visszalepett-az-eurovizios-dalversenytol.html Kiakadt a magyar rapper! Kidobták az Eurovíziós dalversenybőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130111-dopeman-magyra-rapper-szerint-nem-szakmai-verseny-az-eurovizios-dalfesztival.html Radics Giginek fáj az Eurovíziós bundabotrányhttp://www.life.hu/legykepben/20130111-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-szamara-rosszul-esett-hogy-bundaval.html Eurovízió: Mester kontra tanítványokhttp://www.life.hu/legykepben/20130110-tanitvanyok-szabo-adam-feher-zoli-brasch-bence-indultak-a-mesteruk.html Botrány az Eurovízió körül - Radics Gigi miatt sokan visszaléptek?http://www.life.hu/legykepben/20121229-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-indul-az-eurovizios-dalfesztival-elodontojen.html
Hujber FerencMészáros Árpád ZsoltcsókMTVAA Dal