gyilkosság temetés felajánlás Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerda esti Frizbiben látott családi tragédia megrendítette a Schobert családot. Felajánlották, hogy saját költségükön hazaszállíttatják a Máltán ragadt, szerencsétlenül járt nő holttestét.

Családja nem tudta hazaszállíttatni a meggyilkolt nő holttestét, és már csak pár nap választotta el őket attól, hogy Máltán hivatalból eltemessék Yvettet. Benkő volt menyasszonyjelöltjét novemberben 40-szer, brutálisan szúrta meg ollóval az élettársa, és a nő a helyszínen elvérzett. A család tragédiájáról tegnap este beszélt a gyilkosság szemtanúja, a nő egyik lánya, Barkóczi Tamara, akinek szavai és könnyei megindították Schobertéket.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Láttam a kislány könnyeit, hogy meggyilkolta egy munkakerülő, nyelvet nem beszélő alkoholista az édesanyjukat, öt gyermek mamáját. Milyen világ az, ahol a gyerekek és az elhunyt nő édesanyja egy temetésnek tud örülni? Van ennél szarabb világ? Elmegy az országból idegenbe túlélni, keményen dolgozni és ez történik. Napok kérdése és egy távoli országban, jelöletlen helyen eltemetik. A gyerekek még a sírhoz sem tudnak eljutni, de még elbúcsúzni sem lehetséges - posztolta ki a közösségi portálon Norbi.
A fiatal lány azonnal reagált a nagylelkű felajánlásra.
"Azt hiszem, nem tudom és nem is fogom tudni elégszer ezt megköszönni. Annyi kudarcba fulladt segítségkérés és telefonálás után sikerült. Soha senkinek nem kívánok ennyi átsírt éjszakát, és egy ilyen tragédiát, hogy azt, akit a világon a legjobban szeretünk elvegyék tőlünk a szemünk láttára. Vagy hogy azon gondolkozzunk, hogyan mondjuk el ezt a testvéreinknek, családunknak, és hogyan maradjunk erősek és hogy fogjuk kibírni,hogy még elbúcsúzni sem tudunk. Mindannyian köszönjük, remélem, valamikor meg tudjuk hálálni" - válaszolt szinte azonnal Tamara.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.