musical Puskás Peti Szerednyei Béla szerep színház macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatalon került egy legendás musicalbe Puskás Peti, aki a 30 éves Macskák című darab új generációjának tagjaként lép színpadra.Egy közismert és népszerű színész, Szerednyey Béla által először megformált legendás macska, Micsel Rumli szerepét vette át a Madách Színházban.

"Javasolták, hogy mindenképpen nézzem meg az első előadások egyikét, amikor még Szerednyey Béla játszotta a szerepemet. Nemsokára kapok egy, még a '80-as években készült videokazettát, amelyen megnézhetem kollégám alakítását, aki 8 évvel ezelőtt szállt csak ki a musicalből. Biztattak, ha tetszik az előadása nyugodtan csenjek el tőle egy-két trükköt, nem fog ezért haragudni" - árulta el Peti, aki mindig úgy gondolta, hogy a színészet nem egy nyugdíjas állás, de most akár ezt a lehetőséget is realizálhatónak látja.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Klassz lenne öreg macskaként nyugdíjba vonulni, akár 30 évig is szerepelhetnék a darabban" - nevetett Peti, akinek egy egykori macska csak ennyit mondott: "Az első 10 évben nagyon fogod élvezni."

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Jakupcsek Gabriella újra showműsort kaphttp://www.life.hu/legykepben/20130208-jakupcsek-gabriella-teves-ujra-showmusort-kap-a-kozteven.htmlMár nem titkolja szerelmét Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-csezy-enekesno-a-nagy-duett-profi-enekesnoje-gesztesi-karoly-partnere.htmlEllenfélre vágyik Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/legykepben/20130207-sebestyen-balazs-a-class-fm-morning-show-producere-es-musorvezetoje.htmlNem bírja törleszteni tartozásait Bíró Icahttp://www.life.hu/legykepben/20130208-biro-ica-fitneszedzo-eladja-imadott-klubjat-mert-teljesen-eladosodott.htmlSzoknia kell az álmatlan éjszakákat L. L. Juniornakhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-lljunior-rapper-apa-lett-es-altatodalokat-tanul.htmlGyermeket vár a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130207-gyermeket-var-olasz-szerelmetol-a-valo-vilag-egykori-szerelpoje-vv.htmlDögös háziasszony lett a népszerű modellbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130206-bodi-sylvit-debreczeni-zita-fotozta-egy-olasz-haziasszony-szerepeben.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.