VV Éva Való Világ celeb Baukó Éva botrány sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képtelen botrányok nélkül élni Baukó Éva. A ValóVilág egykori sztárjára hétvégén szomszédai ismét rendőrt hívtak, mert csúnyán összebalhézott a barátjával.

Úgy tűnik, hogy képtelen megváltozni és nyugodtabb életet élni Baukó Éva. A ValóVilág egykori sztárja már számos hangos botrányba keveredett, volt, hogy a mentő vitte el a detoxikálóba, most pedig a szomszédjai hívtak rá rendőrt, mert ismét összeveszett barátjával, Tiborral. Éppen a lány 30. születésnapját ünnepelték Alekosszal együtt, akivel délután kezdtek el italozni és alaposan felöntöttek a garatra, majd a ValóVilág győztese távozott. Ekkor tört ki a botrány, mert a lány és barátja egy ajándék telefonon hajba kaptak.

"Itt lakom én is, ebben a lépcsőházban, épp az imént vitték el a rendőrök vagy a mentők Évát, azt nem láttam, melyikük. Még most is részeg volt. Éjszaka randalírozott, kiabált, kettő-három óra körül már annyira ittas volt, annyira hangoskodott, hogy Tibor befogta a száját, Éva pedig megharapta. Most megint azt mondja, hogy megverték" - mondta a Blikknek az egyik szemtanú.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Gáspár Laci undok volt és nem nyilatkozott - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130210-gaspar-laci-undok-volt-es-nem-nyilatkozott-a-dal-musor.htmlSzalagok fogják össze Kovács Lázár combjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130208-kovacs-lazar-sztarszakacs-detar-eniko-szineszno-partnere-a-nagy-duettben.htmlMegszabadulna ruhájától a ValóVilág szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130208-vv-vera-kertesz-vera-megszabadulna-ruhajatol-elarverezi-egy-beteg-kiskutyanak.htmlGyászol a F1-es autóversenyzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130210-gyaszol-a-f1es-autoversenyzo-david-coulthard-akinek-holtan-talaltak-35.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.