gyilkosság brutális kegyetlenség mostoha Szita Bence kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szita Bence mostohája nem nézte tétlenül, amíg tettestársai végeznek a félelmében sikoltozó kisfiúval: az asszony maga kínozta az életéért könyörgő áldozatot.

Hiába könyörgött az életéért Szita Bence, nem könyörült rajta az őt kínzó mostohaanyja. A kisfiú kivégzését P. Erika készítette elő, aki maga is részt vett a gyermek kínzásában - állítja K. József, az asszony tettestársa. A férfi vallomása szerint ő csak akkor szerzett tudomást a nő gyilkossági szándékáról, amikor a helyszínre ért, majd miközben megásta a kisfiú sírját P. Erika bántalmazta az életéért könyörgő Bencét - tudta meg a Blikk.
"P. Erika a gyilkosság idején nem csak egy elemlámpával világított, igenis bántotta a gyereket!"- mondta a rendőröknek a férfi, akinek a gyilkosság elkövetése előtt már voltak pszichés problémái és a mai napig is azt állítja, hogy a gyilkosságban nem vett részt. Vallomása szerint a sírt is csak azért ásta meg, mert B. József késsel kényszerítette.

Thinkstock
Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.