VV Anikó Éjjel-nappal Budapest Való Világ valóságshow Nádai Anikó celeb sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új tetkót varratott magára Nádai Anikó - tudta meg a Life.hu. A ValóVilág egykori játékosa eleinte tartott a nagy és színes új figurától, de ahogy elkészült, rögtön megszerette.

Egészen vad dologra szánta rá magát Nádai Anikó. A ValóVilág 4 egykori játékosa legújabb munkája, az Éjjel-nappal Budapest című sorozat miatt új tetkót varratott az alkarjára. Az egykori valóságshow-sztár azt is elárulta, hogy megszenvedett a kolibrit formáló új díszért.

Luxuslakást vásárolt Thaiföldön a magyar zenész - Mesés fotók


Nagyon alacsony az ingerküszöböm, és nagyon fájt, amíg rám varrták ezt a tetkót. Ráadásul tűfóbiám van, már gyerekként sem szerettem, ha injekciót kaptam. A négy tetoválásom közül ez a legnagyobb és 3 órán keresztül készült. Mivel fájdalomcsillapítást nem kaptam, csak egy érzéstelenítő spray-vel fújták le az alkaromat, ezért nagyon megkínlódtam, mire végül elkészült" -


Fotó: RTL2, Mudra László/Life.hu
Fotó: RTL2, Mudra László/Life.hu


"A sorozatban azért költözöm Budapestre, mert tetoválóművésznek készülök, ezért adta magát, hogy egy az eddigieknél látványosabb tetóválást csináltassak. Van már 3, az egyik ráadásul épp ugyanolyan, mint amit Angelina Jolie a nyakán hord. Ez az új viszont annyiban más, hogy sokkal nagyobb és láthatóbb felületen van, mint az eddigiek" - mondta el Anikó.

Édesanyja Anikó egyetlen tetoválásnak sem örült. A legújabb alkotás miatt azonban nemcsak ő, hanem Anikó barátai is aggódtak. "Féltek attól, hogy milyen nagy lesz és hogy tudok majd vele együtt élni, de aztán amikor meglátták a végeredményt, megnyugodtak, elégedettek voltak, akárcsak én" - tette hozzá a 24 éves bajai lány, aki nem zárja ki, hogy lesz még további tetoválás is a testén. "Most, hogy ez kész, máris hiányérzetem van. Mintha még valami kellene" - nevetett az RTL Klub új, napi sorozatának egyik szereplőjeként visszatérő lány.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Férjével együtt 17 kilót fogyott a magyar sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130212-zoltan-erika-enekesno-atalakult-7-kilot-fogyott-es-megvaltoztatta.htmlSaját vizeletét itta meg Keshahttp://www.life.hu/legykepben/20130214-kesha-amerikai-enekesno-a-sajat-vizeletet-itta-meg.htmlMerész ruhában és sminkben pózol az X-Faktor férfisztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130213-szabo-david-az-xfaktor-enekese-meresz-ruhaban-mutatta-meg-magat.htmlHamarosan átveszi luxuskéglijét az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130211-kefir-a-vtech-egyuttes-enekese-par-honap-mulva-atveheti-lakasat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.