Elcsukló hangon nyilatkozott a szóvivő a csepregi gyilkosságról

gyilkosság Csepreg család tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta a csepregi tragédia. Egy 36 éves férfi megölte két óvodás korú kisgyermekét, majd magával is végzett. Egyedül a feleség menekült meg. A tragédiáról beszélő ügyészségi szóvivő elcsukló hangon ismertette a történteket a TV2 hírműsorának kamerája előtt.

Rendes, békés családnak ismerték a helyiek a csepregiek azt a csepregi családot, amelynek tragédiája megrázta az országot. A 36 éves, kamionsofőrként dolgozó apa hat- és hároméves kisfiát a fürdőszobában ölte meg. A feleségét a ház egyik szobájába zárta. Miután felgyújtotta a házat, megölte magát. Az asszonynak sikerült megmenekülnie, és jelenleg a pszichiátriai osztályon fekszik. A tragédiáról a TV2 hírműsorának nyilatkozó ügyészségi szóvivő is csak elcsukló hangon tudott beszélni.

Forrás: MTI/Nyikos Péter
Forrás: MTI/Nyikos Péter

A riportból kiderült, hogy az apa nem hagyott búcsúlevelet, így egyelőre nem tudni, mi áll a tragédia hátterében. Ezt csak az igazságügyi szakértői vélemények elkészülte után lehet megmondani, ez azonban több napot, de akár néhány hetet is igénybe vehet. Az ügyész tájékoztatása szerint a helyszíni szemle adatainak értékelésében és az édesanya későbbi tanúvallomásában is lehetnek olyan információk, amelyek döntő fontosságúak lehetnek.

NÉZD MEG A TV2 TÉNYEK RIPORTJÁT!

MTI / Tények

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.