Kamerával figyeli partnerét a Szombat Esti Láz táncosa

Szilveszter kamera próba tánc Szombat esti láz gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bekamerázta a tánctermet és videón rögzíti partnere és saját maga minden egyes lépését Szilveszter gazda, aki a Life.hu információi szerint nagyon meg fogja lepni a nézőket.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!

Az RTL II-n március 9-én induló Szombat Esti Láz című produkció amatőr táncosa éjszakákba nyúlóan nézegeti a próbán készült felvételeket. Egyelőre ez az esti elfoglaltsága az ideiglenesen a fővárosba költözött tiszajenői gazdának, aki hiába is szeretett volna, nem sikerült feleséget találnia a csatorna korábbi párkereső műsorában.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Amikor hazamegyek a rokonaimhoz, az egész család leül és megnézi a próbákon készült videót. Elmondják a véleményüket a látottakról, de én magammal sokkal kritikusabb vagyok. Döbbenten fedeztem fel, hogy tényleg görbén tartom magamat, amit eddig a fényképeken sohasem vettem észre. Hétvégeken pedig otthon az édesanyámat szórakoztatom a felvételekkel, neki élőben is megmutatom a tanult lépéseket. Az edzések szerencsére jó hangulatban telnek" - árulta el Szilveszter gazda, akivel táncpartnere, Molnár Andrea nagyon megvan elégedve. "Sokat nevetünk, bár Szilveszter valamelyik nap eléggé kiborult" - mesélte a táncosnő. "Kétkezi földmunkás vagyok, már annak is örülök, ha meg tudom különböztetni a jobb és a bal lábamat" - dörmögött a gazda.

Lakástűz volt a csepregi tragédia helyszínénhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-csepregi-tragedia-a-rendorseg-megerositette-hogy-lakastuz-volt.htmlBódi Sylvin nem fog az időhttp://www.life.hu/legykepben/20130213-bodi-sylvi-modell-nem-oregszik-nem-rancosodik.htmlIskolába csapódott egy meteorithttp://www.life.hu/legykepben/20130215-oroszorszagban-iskolaba-csapodott-egy-meteorit-egy-meteoritfelho-karokat-es-seruleseket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.