Megsérült a Barátok közt színésznője

2013.02.15. 14:54

Balesetet szenvedett Varga Izabella, a Barátok közt színésznője, aki alaposan lehorzsolta a bokáját a péntek délelőtti táncpróbáján.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig sztárokról keresel régi képeket, íme az Akkor és Most oldal!


Iza azonnal megosztotta a legnagyobb közösségi portálon a rajongóival, hogy apróbb, de annál kellemetlenebb balesetet szenvedett a március 9-én kezdődő Szombat Esti Láz című produkció próbáján, érzékeltetve ezzel, hogy nem is olyan egyszerű profin táncolni.
"Elkezdtük az egyik legromantikusabb táncot" - kommentálta ironikusan a színésznő sérült bokája fényképe mellett. Táncpartnere, Cseh-Szakál Tibor azonnal reagált: "Bocsi, nem direkt volt! " - nyugtatta meg a táncos a színésznőért aggódókat.

Forrás: Facebook / Varga Izabella

Lakástűz volt a csepregi tragédia helyszínénhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-csepregi-tragedia-a-rendorseg-megerositette-hogy-lakastuz-volt.html Bódi Sylvin nem fog az időhttp://www.life.hu/legykepben/20130213-bodi-sylvi-modell-nem-oregszik-nem-rancosodik.html A világörökség része lett Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20130213-csezy-enekesno-nagymamaja-kisjanko-bori-alkotta-meg-az-elso-matyo.html

 

Varga IzabellaSzombat esti lázsérülésszínésznőtáncpróba