gyilkosság RTL II tragédia Bándy Kata Forró nyomon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt Bándy Kata gyilkosa. Péntek László még tavaly ősszel adott interjút, melyet akkor letiltottak. Most azonban a brutális gyilkos saját szavaival idézte fel a tragikus éjszaka eseményeit. A férfi azt állítja, áldozatával szerelmi kapcsolatban volt a gyilkosság előtt.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!




Mefogtam a nyakát, megszorítottam. Kijöttek belőlem az indulatok, hogy miért kellett belebonyolódnunk és miért kellett, hogy az érzelmeim erősödjenek, fokozódjanak iránta

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Péntek László a bírósági tárgyaláson a Pécsi Törvényszéken

"Azért nem akart engem, mert cigány vagyok"

Péntek László határozottan állítja, hogy Bándy Katához szerelmi viszony fűzte. "Ismertem őt a gyilkosság előtt, találkoztam vele többször. Először egy téren, a rendőrség mellett szólítottam meg, valahova időre mentem és ő egyedül ült a padon, megkérdeztem, mennyi az idő és mit csinál. Próbáltam beszélgetést kezdeményezni, kérdeztem, láthatom-e máskor is. Erre az volt a válasza, hogy ha szerencsém lesz, ott lesz. Aztán a hétvégén egy megbeszélt időpontban összefutottunk. Eljött, beszélgettünk, kérdeztem tőle, hogy van-e barátja. A gyilkosság előtt 4-5 alkalommal találkoztunk. Egyszer megkérdeztem, mit szólna, ha ott aludnék nála. Erre az volt a válasza, hogy ne menjek fel, mert mit szólnának a szomszédok, hiszen nemrég szakított és nem szeretné, ha egy új emberrel látnák. Én ezt úgy értelmeztem, hogy azért nem akar engem, mert én cigány vagyok" - idézte fel a történteket a férfi, aki részletesen mesélt a tragikus éjszakáról is, amikor végzett Bándy Katával.

"A gyilkosság aznap este volt, amikor nem mehettem fel hozzá. Vitatkozni kezdtünk, kiabáltam és akkor elborult az agyam. Megszorítottam a nyakát és jöttek belőlem az indulatok. Kiadtam magamból az ideget, aztán éreztem, hogy nehéz tartani és akkor elengedtem. Elesett, és én úgy gondoltam, hogy elájult, mert ha elszorítják az ütőeret, van, hogy elájul az ember. Később a rendőrségi vizsgálat azt mutatta ki, hogy a szorítástól eltört a gégecső és megfulladt. Nem gondoltam arra, hogy megöltem, mert nem tudtam, hogy mekkora erővel szorítom a nyakát" - idézte fel szörnyű tettét Péntek László, aki szenvtelenül, szinte szemtelenül beszélt a történtekről a kamerák előtt.

Nézd meg a Forró nyomon riportját itt:

Szülne szerelmének Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130216-cseke-katinka-a-nagy-duett-sztarja-ujbol-beszeloviszonyban-van-arab.htmlMegverték a magyar sorozatsztárthttp://www.life.hu/legykepben/20130220-kolozsvary-zsolt-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-cimu.htmlFérjhez megy Baby Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130220-baby-gabi-magyar-enekesno-ferjhez-megy.htmlSegédeszközt használ Dundikahttp://www.life.hu/legykepben/20130219-dundika-a-szombat-esti-laz-versenyzoje-fogassal-gyakorolja-a-tartast.html3 év után újra szerelmes Kasza Tibihttp://www.life.hu/legykepben/20130219-kasza-tibor-magyar-enekes-3-ev-utan-ujra-szerelmes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.