gyilkosság barátnő sportoló lövés Oscar Pistorius paralimpikon szabadláb bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oscar Pistoriust óvadék ellenében feltételesen szabadlábra helyezte pénteken Pretoriában a bíró. A paralimpikon egy hete lőtte le modell barátnőjét otthonukban.

A bíró úgy döntött, hogy a bizonyítékokat és az üggyel kapcsolatos körülményeket figyelembe véve nem kell Oscar Pistorius paralimpikon szökésétől tartani. A barátnőjét egy hete lelövő egykori sportolót óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Oscar Pistorius még február 14-én, pont Valentin-napon négy lövéssel végzett barátnőjével, a modell Reeva Steenkamppel. A paralimpikon állítása szerint betörőnek hitte szerelmét, ezért lőtt rá. A vád ellene szándékos emberölés.

Forrás: origo.hu

Imádja a gyönyörű nőket a világhírű sportolóhttp://www.life.hu/life/galeria/20130122-fotokon-akkor-es-most-cristiano-ronaldo-focista.htmlSzexi szőkét csalt meg a világhírű sportolóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130109-tiger-woods-volt-felesege-elin-nordegren-modell-a-bahamakon-nyaralt.htmlJóval fiatalabb sportoló oldalán tűnt fel a szexis énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121218-erdohegyi-brigitta-enekesno-joval-fiatalabb-autoversenyzo-nagy-norbert-oldalan-tunt.htmlÉletveszélyes versenyre készül a népszerű magyar sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-bitter-sandor-magyar-motorversenyzo-eletveszelyes-versenyre-keszul.htmlTragédia! Lelőtte barátnőjét, majd önmagával is végzett az ismert sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-jovan-belcher-amerikai-sportolo-lelotte-baratnojet-majd-onmagaval-is-vegzett.htmlTragikusan fiatalon elhunyt a népszerű sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20121130-nedu-onyeuku-amerikai-sportolo-kosaras-meghalt.htmlCsúnyán megsérült az ismert magyar sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20121126-az-urologiara-kerult-kasas-tamas-olimpikon-aki-meglepo-modon-veszitette.htmlLelőtte gyönyörű barátnőjét az ismert olimpikonhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130214-a-muvegtagokkal-versenyzo-olimpikon-pistorius-lelotte-baratnojet-aki-modell-volt.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.