A konkurenciához igazol az RTL Klub műsorvezetője

TV2 műsorvezető átigazolás Legyen Ön is Milliomos tehetségkutató műsor Friderikusz Sándor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2-n kap műsort Friderikusz Sándor. A Legyen ön is milliomos vetélkedője után most ismét egy tehetségkutatóban vállal szerepet az ismert tévés, ő lesz ugyanis Az ének iskolája című műsor házigazdája.

Friderikusznak lejárt az egyéves szerződése az RTL Klubbal, így ezúttal békében vált el a csatornától és vállalt szerepet a legnagyobb konkurenciánál, a TV2-nél - írja a Blikk.hu.

Az áprilisban induló tehetséggondozóban 8-14 év közötti gyermekek mutatják meg hangjukat a nézőknek, ahol egy négytagú tanári kar értékeli majd a hallottakat. Az osztályfőnök szerepét pedig Friderikusz Sándor tölti be, aki bízik abban, hogy kedvelik majd a diákjai.

Fotó: Bársony Bence / RTL Klub
Fotó: Bársony Bence / RTL Klub

"Az ének iskolája egy igazi szívhez szóló műsor az egész család számára. Itt nem esnek ki a gyerekek, hanem rafinált módon csak a fejlődésüket látják majd a nézők műsorról műsorra. A tanárok soha nem fognak durván kritizálni - én ezért sem kerülhettem be a tanári karba -, viszont én leszek a remélhetőleg mindenki által imádott osztályfőnök!" - mondta a Blikknek Friderikusz Sándor, aki nem először vállal szerepet olyan műsorban, amelyben gyerekek szerepelnek.

"Képesség dolga az egész, a 10-12 évvel ezelőtti Gyerekszáj is azt bizonyította, hogy gyorsan megtalálom a hangot a gyerekekkel. Remélem, hogy most is így lesz, sőt a gyerekek ismeretében ezt már most is elmondhatom" - tette hozzá Friderikusz.

A műsorvezető az utóbbi években folyamatosan vándorolt a két kereskedelmi csatorna között. Miután a '90-es években "felfedezte" őt a televízió, elképesztően ívelt felfelé a karrierje. A királyi televízió - hiszen 1997-ig nem létezett más - első számú showmanje volt, majd a kereskedelmi csatornák, amint tehették, lecsaptak rá. Először az RTL Klubon tűnt fel, ahol a Meglepő és mulatságos című műsort készítette, amivel gyorsan nézettségi rekordot döntött, de mivel nem indult el Az én mozim folytatása, továbbállt a TV2-höz. Politikai, illetve szórakoztató műsorokat is volt lehetősége készíteni, a nevéhez fűződik a Friderikusz, A Szubjektív, illetve az Osztálytalálkozó, a Gyerekszáj, a Fantasztikus Európa és a Világsztárok Friderikusszal is. Kis kihagyás után 2008-ban újra visszatért a kereskedelmi csatornákhoz és a Megasztár ítészei között foglalt helyett. Tavaly azonban az újrainduló Legyen ön is milliomos műsorvezetői székében ismét az RTL Klubon tűnt fel, de áprilistól tehát újra a TV2-n láthatják a nézők Friderikusz Sándort.

Nyilvánosságra hozták Komár László végrendeletéthttp://www.life.hu/legykepben/20130304-komar-laszlo-magyar-enekes-mindenet-utolso-felesegere-komar-krisztinara-hagyta.htmlA Bazilikába menekült a népszerűség elől ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-byealex-a-dal-nyertese-aki-az-eurovizios-dalfesztivalon-hazankat-kepviseli.htmlÉletmentésre került sor a Szombat Esti Láz próbájánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.htmlByeAlex nem lesz kegyetlen!http://www.life.hu/legykepben/20130304-byealex-a-dal-nyertes-enekese-nem-lesz-kegyetlen-a-jovo.htmlÖrdög Nóra reméli, hogy nem a terhessége miatt díjazzákhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-remeli-hogy-nem-a.htmlJelmezbál A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-a-nagy-duett-szinpadan-orult-ruhakban-szerepeltek-a-versenyzok.htmlBalesete óta depressziós a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-balesete-ota-meg-mindig-nincs-jol-es-depresszios-a-josh.htmlHajdú rettenetesen megsértette Lajcsithttp://www.life.hu/legykepben/20130304-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-lagzi-lajcsit-verig-sertette.htmlElszórta apja örökségét Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-zambo-jimmy-fia-elszorta-apja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.