Drogügybe keveredett Gáspár Laci

2013.03.07. 6:22

 Nehéz helyzetbe került Gáspár Laci, akit a gödöllői rendőrök vittek el vér- és vizeletvizsgálatra.

Tudni lehetett, hogy az énekes az utóbbi időben ismét sokat járt el az éjszakába szórakozni, de azt talán ő maga sem gondolta, hogy emiatt komoly bajba kerülhet. Pedig ez történt.

www.gasparlaci.hu

A rendőrség egy drogdílerhálózat felszámolásakor Gáspár Lacihoz is eljutott, akit a gödöllői kapitányságon kihallgattak, majd vér- és vizeletmintát is vettek tőle, hogy kiderítsék, fogyasztott-e kábítószert. Laci állítja, ő csupán áldozata ennek a helyzetnek. "Voltam bent kihallgatáson a rendőrségen, mindent elmondtam a rendőröknek, amit tudok. Elvittek vér- és vizeletvizsgálatra, de annak az eredményét még nem tudatták velem" - mondta a Blikknek hozzátéve, hogy a történtekből ráébredt, nagyívben el kell kerülnie az érintett a szórakozóhelyeket.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Egykori köztévést igazolt az RTL Klubhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-teszari-nora-egykori-mtvas-es-somogyi-zoltan-vezeti-az-rtl.html Mary-Kate Olsent eljegyezte Olivier Sarkozy?http://www.life.hu/legykepben/20130306-eljegyezte-marykate-olsen-szinesznotervezot-a-nala-16-evvel-idosebb-olivier.html Zokogott Király Linda - Exkluzív!http://www.life.hu/legykepben/20130306-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-zokogott-a-meglepetestol.html Majdnem apa lett Kasza Tibihttp://www.life.hu/legykepben/20130306-kasza-tibor-magyar-enekes-byealex-magyar-enekest-parodizalja.html Ganxsta Zolee bedobta kutyáit is a bizniszbehttp://www.life.hu/legykepben/20130305-gansxta-zolee-zenesz-es-ket-argentin-dogja-lett-az-arca.html
Gáspár Lacidrogsztárénekes