Drogügybe keveredett Gáspár Laci

drog Gáspár Laci sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Nehéz helyzetbe került Gáspár Laci, akit a gödöllői rendőrök vittek el vér- és vizeletvizsgálatra.

Tudni lehetett, hogy az énekes az utóbbi időben ismét sokat járt el az éjszakába szórakozni, de azt talán ő maga sem gondolta, hogy emiatt komoly bajba kerülhet. Pedig ez történt.

www.gasparlaci.hu
www.gasparlaci.hu

A rendőrség egy drogdílerhálózat felszámolásakor Gáspár Lacihoz is eljutott, akit a gödöllői kapitányságon kihallgattak, majd vér- és vizeletmintát is vettek tőle, hogy kiderítsék, fogyasztott-e kábítószert. Laci állítja, ő csupán áldozata ennek a helyzetnek. "Voltam bent kihallgatáson a rendőrségen, mindent elmondtam a rendőröknek, amit tudok. Elvittek vér- és vizeletvizsgálatra, de annak az eredményét még nem tudatták velem" - mondta a Blikknek hozzátéve, hogy a történtekből ráébredt, nagyívben el kell kerülnie az érintett a szórakozóhelyeket.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.