műsorvezető riporter nyom szerkesztő Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem maradt sokáig munka nélkül Mádai Vivien, aki a múlt héten, közös megegyezéssel távozott  az RTL Klub Reflektorának műsorvezetői posztjától.

A RTL II Forró nyomon című műsorában, Máté Krisztina producer-műsorvezető mellett szerkesztő-riporterként folytatja munkáját Mádai Vivien- tudta meg a Life.hu.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Az egyetemen dokumentumfilm óráim is vannak, így számtalan ilyen anyaggal foglalkoztam, érdekel ez a terület. Amikor elköszöntem a Reflektortól arra gondoltam, hogy a háttérben, más irányban szeretném folytatni a pályámat. Így nem a külsőmmel fogok előtérbe kerülni, mint amikor a képernyőn szerepeltem, hanem a munkáim alapján ítélnek majd meg. Máté Krisztinával egy baráti beszélgetés után jutottunk arra a döntésre, hogy az ő műsorában próbálom ki magamat szerkesztő-riporterként"- osztotta meg velünkVivien.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Nem érdekli a jól menő családi vállalkozás az énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20130306-cserpes-laura-enekesno-edesapja-meno-tejipari-vallalkozo-de-o-nem.htmlHalotti torba hívta vendégeit a modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-dukai-regina-modell-a-hal-a-tortan-adasaban-egy-baratja.htmlÉletveszélyesen megfenyegették Hajdú Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20130308-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-feljelentest-tett-eletveszelyesen-megfenyegettek.htmlNagyon szőrös a Barátok közt új szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130307-baratok-kozt-uj-szereplokkel-erosit-sepregi-laszlo-szinesszelpataki-szilvia-szinesznovel.htmlKonkurens csatornához igazolt Csézy párjahttp://www.life.hu/legykepben/20130306-csezy-parja-szabo-laszlo-hatoanyagkutato-a-konkurens-csatornahoz-igazolt.htmlMádai Vivien lefolyik a képernyőről - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetoje-durva-kritikat-kapott-elhizasaval.htmlEgyszer a fejét is elhagyja Mádai Vivienhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-madai-vivien-az-rtl-klub-sztarja-szetszort-mindent-elhagy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.