műsorvezető gyerekek család ébresztés reggeli Teszári Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teszári Nóra, az  RTL Klub új reggeli magazinműsorának, a 8:08-nak bájos műsorvezetője kedvesen kijelentette, hogy családja átlagosan, szépen, nyugodtan él. Még akkor is, ha kicsit rendhagyó működésben.

Két kisgyermeke, a tízéves Zorka és a hatéves Dusán mellől rohan kora reggel a stúdióba Teszári Nóra, aki évekkel ezelőtt az MTV majd, a Duna TV kulturális műsorainak műsorvezetőjeként dolgozott. Egy átlagos családban ilyenkor ott van az édesapa, aki ébreszti a gyerekeket, és reggelit készít nekik.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Ez Nóráéknál is így zajlik, csakhogy gyermekei apja nem velük él, de odajön a kicsiket ébreszteni.
"A gyerekeimnek is fontos, hogy nyugodtan induljon a napjuk. A reggeli műsor ritmusa miatt viszont meg fog változni az életünk. A műsorvezetéssel járó öröm mellett a nagy szívfájdalmam az, hogy nem én keltem majd a szokásos dalocskával a gyermekeimet, és nem velem reggeliznek. Szerencsére édesanyám szinte a szomszédban lakik, és bár a gyerekek apukája nem velünk él, rá is számíthatok. De bizonyos napokon a bébiszitterünk segítségére is szükségünk lesz" - mesélte Nóra, akinek nem lesz idegen a reggeli műsor környezete.
"A volt férjem is tévés, ráadásul évekig a Reggeliben dolgozott rendezőként, azzal a csapattal, akikkel most én ébresztem a nézőket, úgyhogy régi ismerősök közé kerülök. A bioritmusomnak pedig sokkal jobban megfelel a reggeli kelés, mint a késő éjjelig tartó munka" - osztotta meg velünk Nóra, aki az elmúlt egy évben kissé eltávolodott a tévézéstől és kommunikációs vezetőként dolgozott.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.