Dundika mosolyogva esett ki a Szombat Esti Lázból

2013.03.16. 22:26

A Szombat Esti Láz második adásában is fergeteges produkciókkal kápráztatták el a nézőket és a zsűrit a táncosok. A versenyből  Dundika és párja, Mészáros Máté esett ki.

Hiába volt nagy kedvencünk Dundika angol keringője, a nézőket nem győzték meg. A volt nyuszilány és partnere mosolyogva fogadta a szomorú végeredményt. Dundika esetében ez érthető is: a Szombar Esti Láz after-műsorában elmondta, hogy a legnagyobb nehézséget az jelentette neki, hogy a próbák miatt el kellett szakadnia 16 hónapos kisfiától. Most, hogy vége a műsornak, végre ismét ő keltheti, fektetheti és etetheti a kicsit.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Dundika és Mészáros Máté

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Életmentésre került sor a Szombat Esti Láz próbájánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.html Szexi fotón pózolnak a Szombat Esti Láz táncosnőihttp://www.life.hu/legykepben/20130226-szombat-esti-laz-tancosnoirol-dundika-varga-izabella-toth-gabi.html 20 centit és 12 kilót fogyott a Szombat Esti Láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130225-szilveszter-gazda-rtl-ii-szombat-esti-laz-tancosa-tizenket-kilotol.html Orvosnál kötött ki a Szombat Esti Láz szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130220-dundika-az-rtl-ii-szombat-esti-laz-szereploje-orvosnal-kotott.html Kamerával figyeli partnerét a Szombat Esti Láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130215-szilveszter-gazda-az-rtl-ii-szombat-esti-laz-cimu.html
DundikaSzombat esti lázkieső