Exkluzív: Megtalálták az eltűnt fiút

2013.03.20. 22:04

A Life.hu úgy értesült, hogy megtalálták az elveszett fiút, akit nagy erőkkel kerestek az elmúlt másfél napban az interneten és a 12. kerületben. Több mint 100 fiatal fejlámpákkal vágott neki az éjszakának abban a reményben, hogy megtalálják a rejtélyes körülmények közt eltűnt Bátki Mihályt, akire végül a rendőrség Szentendre és Pomáz közt akadt rá öntudatlan állapotban. Jelenleg kórházban van, a sebészeten fekszik.

Megtalálta a rendőrség Bátki Mihályt - értesült a Life.hu a fiú testvérétől, Bátki Esztertől. "Megvan Misi! Életben van. A rendőrség Pomáz és Szentendre közt akadt rá. Egyelőre nem beszélt, de ő az! Bevitték a rendőrségre" - mondta megkönnyebbülve az aggódó testvér szerda éjszaka.

"Misi valóban megvan, jól van. Kórházba került, a sebészeten fekszik, egyelőre nem tudjuk, hogy mi baja. Néhány szót már beszélt, ennél többet nem szeretnék mondani"- tájékoztatta a Life.hu-t ma reggel Bátki Márton, az elveszett fiú fivére.

A 25 éves férfi kedden tűnt el Budán, a 12. kerületben. Összetört telefonját és ruházatát a Szent János kórház közelében találták meg, szemtanúk köpenyben látták őt a környéken. Aggódó barátai és rokonai a Facebookon keresztül kezdték el keresni Mihályt, egyelőre eredménytelenül. A fiatalok azonban nem érték be ennyivel: személyesen indultak a keresésére. 

Facebook

A Life.hu munkatársa a Kútvölgyi kórház közelében találkozott a több mint 100 fős kutatócsapattal, akik fejlámpákkal felszerelkezve keresték a fiút a környéken és megállítottak szinte minden arra haladó járművet abban a reményben, hogy rátalálnak a fiatalra. Ma késő este sikerült elérnünk az elveszett férfi testvérét, Bátki Mártont, aki úgy véli, hogy voltak apró előjelei annak, hogy Mihály nincs jól lelkileg. Esetleg ez állhatott az eltűnése hátterében.

"Jellemzően egy nagyon jókedélyű, kiegyensúlyozott egyetemista srác, de az utóbbi időben voltak gondjai az egyetemen, és néhányszor mondta, hogy nyugalomra, csendre vágyik. Így visszagondolva voltak az eltűnésének apró előjelei. Szemtanúk szerint kedden délelőtt a 12. kerületben járkált és kedd este 9 órakor a 3. kerületben, az Erdőalja úton látták újra felbukkanni. Nagy erőkkel a barátok, rokonok és a családtagok - négyen vagyunk testvérek - azon voltunk, hogy a nyomára akadjunk, mielőtt baja esne" - árulta el Márton hozzátéve, hogy az elveszett fiú nem kifejezetten jó tanuló, viszont kiválóan kutatott. Most végez növényorvostan szakon a Corvinus Egyetemen, ahol meghívták, hogy vegyen részt a PhD-programban is.

Olvasd el, mi állhatott a fiú eltűnésének hátterében!Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Papucsot csináltak Hajdú Péterbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130319-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-papucs-lett.html Kéthetente megújul a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130320-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-kethetente-megujul-sajat-tervezesu.html Nem akart a süllyesztőbe kerülni ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130319-byealex-enekes-nem-vett-reszt-a-maradj-talpon-cimu-vetelkedoben.html Kapócs Zsóka mégsem megy férjhezhttp://www.life.hu/legykepben/20130320-kapocs-zsoka-szineszno-nem-megy-ferjhez-habony-arpadhoz-a-miniszterelnok.html Sárga rózsával búcsúzhatunk Cipőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130320-sarga-rozsaval-vehetunk-vegso-bucsut-cipotol-akit-penteken-temetnek.html


 

Címkék: