Süllyesztőbe került az X-Faktor egykori sztárja

X-Faktor Fehér Zoltán sztár RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a nagy reményeket nyújtó tehetségkutató műsor, ismét civil munkából kell eltartania családját Fehér Zoltánnak, aki jelenleg egy öltönyöket árusító üzletben dolgozik eladóként.

Holott az énekes mindent megtett azért, hogy a zenészszakmában érvényesüljön. Többször is elindult az X-Faktorban, sőt hitelből még a fogát is megcsináltatta, hogy biztos legyen a siker. Egy ideig úgy tűnt, valóban megérte, hiszen bejutott az élő show-ba, és heteken át kapta a nézői szavazatokat. Sőt a mentorok is áradoztak róla, hatalmas jövőt jósoltak neki. A valóság azonban máshogy alakult: Zoli most egy öltönyöket árusító üzletben eladó és kilátása sincs arra, hogy énekesként dolgozzon és tartsa el a családját.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

"Úgy érzem, elindultam a süllyesztőbe, pedig rengeteget tettem azért, hogy ez ne így legyen. Amikor elsőre nem sikerült, hallgattam a tanácsokra: lefogytam, megváltoztattam a külsőm, hitelből megcsináltattam a fogaimat. Meg is lett az eredménye, bejutottam az élő show-ba, és sorra kaptam a dicséreteket. Most pedig ott vagyok, hogy ha nem dolgozom az öltönyboltban, nem tudom eltartani a feleségemet és a kislányomat" - panaszkodott a Blikknek az énekes hozzátéve, hogy a munka miatt nem is tud elég időt szakítani az éneklésre, és így nem tudja beindítani karrierjét.

Ráadásul a helyzetet súlyosbítja, hogy hamarosan jön a műsor következő szériája, és az onnan kikerülő énekesek miatt Fehér Zoli esélyei tovább romlanak.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.