Partnere megsebesítette Istenes Bencét

vér Istenes Bence száj baleset Südi Iringó tánc edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komolyabb eszközökhöz nyúlt az Istenes Bence által csak hajcsárnak titulált Südi Iringó. Bence szájából még a vér is folyt a Szombat Esti Láz egyik táncpróbáján - tudta meg a Life.hu

Láttuk már Iringót Bence fenekét csapkodni, de ezek után még az ifjú műsorvezető sem tudja eldönteni, hogy tánctanára véletlenül vagy pedig szándékosan könyökölt bele úgy a szájába, hogy dőlt belőle a vér. Bence szerint a próbák során kijött Íringó igazi énje, és az elején aranyosnak mutatkozó lányból kőkemény edző lett.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

"Volt már sokféle fegyelmezés, de eddig vér még nem folyt a táncpróbán, sőt még el sem estünk. Most Iringó egy jól irányzott mozdulata után felrepedt belül a szám, alig bírtuk elállítani a vérzést. Iringó nagyon megijedt, hogy valami nagy bajt okozott, hisz nemcsak vérzett, de alaposan fel is dagadt a szám. Remélem, szombatra már visszatér eredeti méretére, és nem kell majd takargatnom. Azt nem lehet tudni, hogy Iringó véletlenül, vagy direkt csinálta... nem tudom eldönteni" - viccelődött Bence, akivel a múlt heti kisfilm alapján Iringó már megtalálta a hangot.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.