finálé Görög Zita SuperTv2 A Nagy Duett Pataky Attila Csézy sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába hívták meg a műsor készítői az összes egykori versenyzőt, mégis hiányos csapat áll majd A Nagy Duett fináléjában a színpadon - tudta meg a Life.hu.

Csézy, Görög Zita és Pataky Attila sem lesz ott A Nagy Duett fináléjában. Hiába tervezték, hogy az összes egykori versenyző egy közös produkcióval áll a közönség elé, úgy tűnik, mégsem lesz ott mindenki.

Csézy már hetekkel ezelőtt, nagymamája halála után, amikor kiszállt a versenyből jelezte, hogy nem vesz részt a fináléban, Görög Zita elutazik, Pataky Attila pedig betegségre hivatkozva mondta le a szereplést.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

A még versenyben lévők a legnépszerűbb produkcióikkal is visszatérnek, de elhangzik a zsűritagok egy-egy dala is a versenyzők tolmácsolásában. A műsor felénél a harmadik helyen álló páros búcsúzik, így a végjátékban a nézők a két legjobból választhatnak győztest vasárnap a SuperTV2-n.

Szintén különlegessége lesz az estének, hogy a zsűritagok közül Dobrády Ákos és Kasza Tibor is fellépnek majd a SuperTV2 színpadán.

Life.hu információ

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Vigyázat! Állítjuk az órákathttp://www.life.hu/legykepben/20130328-vasarnap-kezdodik-a-nyari-idoszamitas-allitjuk-az-orakat.htmlVaddisznók garázdálkodtak Budapestenhttp://www.life.hu/legykepben/20130328-egyik-olvasonk-lefilmezte-amint-egy-vaddiszno-korical-budapest-12-keruleteben.htmlRetteg férfiasságáért VV Fecóhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-vvfeco-balogh-ferenc-baranyhimlos-lett-retteg-hogy-elveszti-ferfiassagat.htmlElhunyt Illés Károly, az Illés zenekar egyik alapítójahttp://www.life.hu/legykepben/20130327-69-eves-koraban-elhunyt-illes-karoly-az-illes-zenekar-egyik.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.