sterilizáció jelmez főzés Hargitai Bea Nyúl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tavaszi hangulatú vacsorához szinte jár a nárcisz és a nyúl, még akkor is, ha nem egy apró szőrpamacsról, hanem egy pirosba öltözött nyuszilányról van szó. Hargitai Bea  ilyen jelmezben szolgálta fel vendégeinek a húsvéti báránysültet és a többi finomságot.

Egy playboynyuszinak, azaz Hargitai Beának húsvéti vacsorát készíteni nem túl egyszerű, pláne, ha fogalma sincsen, hogy merre induljon el beszerezni a hozzávalókat. Bea három éve él Prágában kedvesével, Daviddal, itt fogadta a Hal a tortán vendégeit.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

"Nem beszélek csehül, tud magyarul?" - próbálkozott a piac megkeresésére indulva információkat szerezni, de reménytelenül. Végül a sarki fűszeresnél sikerült megszereznie azt a pár alapanyagot, ami hiányzott a sterilnek titulált háztartásából. Bea ugyanis tisztaságmániás! A legnagyobb heppje a kézmosás, legalább 100-szor kezet mos főzés közben, sőt minden egyes tojás feltörése után is. Az egy dolog, hogy sterilizált ollóval vágja a rozmaringot, de a gyümölcsök fertőtlenítését is egyénien végzi.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

"Van egy speciális gyümölcsmosó spray-m, ami eltüntet minden szennyeződést és permetet" - mutatta az inkább ablakmosóra hasonlító folyadékot, amivel az epreket hozta szerinte ehető állapotba. A vacsorát végül piros nyúljelmezben szervírozta, és steril főztje elnyerte a hét legjobb szakácsának járó jutalmat.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.