vetkőzés Éjjel-nappal Budapest celeb sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi fotózáson vett részt az RTL Klubon minden hétköznap este a Fókusz után látható Éjjel-nappal Budapest legújabb főszereplője, aki egy igazi bombázó - tudta meg a Life.hu.

Szexi fotózáson vett részt az Éjjel-nappal Budapest legújabb főszereplője, aki egy igazi bombázó. Szandi kegyeiért jelenleg éppen Lali és Gábor verseng.

RTL Klub
RTL Klub

Szandi fotóit egy férfimagazinban pillantja meg Lali. Érzi, hogy valahonnan ismerős neki a lány, de akkor még pontosan nem tudja, honnan. Majd amikor ismét fellapozza az újságot összeáll neki a kép, és ezerrel elkezd nyomulni Szandira - mondta Moha Adrienn, aki a sorozatban a szőke bombázót alakítja.

" Az Éjjel-nappal Budapest kedvéért vállaltam a fotózást. Mivel eddig - a külsőm ellenére - még soha életemben nem vettem részt hasonlón, eleinte kicsit furcsán éreztem magam, de hamar belerázódtam, sőt mivel három órán keresztül tartott, a végére nagyon elfáradtam" - mondta Szandi, aki azt nem árulta el, hogy melyik fiú nyeri el a szívét, de a sorozatból minden kiderül.

Nem ez az első alkalom, hogy nekivetkőzik a sorozat egyik sztárja, hiszen nemrég Anikó vált meg a ruháitól szerepe kedvéért.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világába.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.