divattervező gyilkosság halál szex tragédia Király Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy egy rosszul végződött szexuális játék okozhatta Király Tamás magyar divattervező halálát vasárnap hajnalban.

Az szinte azonnal kiderült, hogy az áldozatot egy ismerőse ölhette meg, hiszen erőszakos behatolás nyomát nem találták a nyomozók. A testhelyzetéből arra lehet következtetni, hogy halála előtt szexuális kapcsolatot létesített valakivel - írja a Blikk.

Forrás: www.facebook.com/kiralytamas
Forrás: www.facebook.com/kiralytamas

A divattervezőt nyakában azzal a selyemsállal találták meg, amely fulladásos halálát okozta. Király Tamás szomszédai úgy vélik, hogy az extrém stílusáról ismert divattervező végzete az életmódja lehetett. Rendszeresen rendezett hatalmas bulikat és állítólag komoly tartozásai voltak. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, hogy gyilkosát mielőbb kézre kerítsék.

Kiderült a titok! Napi sorozat az Y diagnózistólhttp://www.life.hu/legykepben/20130404-y-diagnozis-napi-videosorozat-indul-az-y-generacio-mindennapjairol-a.htmlEdzéssel lazít Terecskei Ritahttp://www.life.hu/legykepben/20130405-terecskei-rita-a-zanzibar-zenekar-enekesnoje-edzessel-lazit.htmlPárja kedvéért kezdett el főzni a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130404-nagy-adri-a-megasztar-felfedezettje-parja-miatt-kezdett-fozni.htmlMeghalt Margaret Thatcher, a Vasladyhttp://www.life.hu/legykepben/20130408-margaret-thatcher-nagybritannia-egykori-miniszterelnoke-meghalt.html5 évesen berúgott az imádott magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130405-halasz-judit-magyar-szineszno-5-evesen-berugott.htmlKözel 100 milliót bukott Erdei Zsolthttp://www.life.hu/legykepben/20130407-erdei-zsolt-magyar-okolvivo-kozel-100-millio-forintot-bukott-el.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.