Szexpartnere lehetett Király Tamás gyilkosa

2013.04.09. 6:43

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy egy rosszul végződött szexuális játék okozhatta Király Tamás magyar divattervező halálát vasárnap hajnalban.

Az szinte azonnal kiderült, hogy az áldozatot egy ismerőse ölhette meg, hiszen erőszakos behatolás nyomát nem találták a nyomozók. A testhelyzetéből arra lehet következtetni, hogy halála előtt szexuális kapcsolatot létesített valakivel - írja a Blikk.

Forrás: www.facebook.com/kiralytamas

A divattervezőt nyakában azzal a selyemsállal találták meg, amely fulladásos halálát okozta. Király Tamás szomszédai úgy vélik, hogy az extrém stílusáról ismert divattervező végzete az életmódja lehetett. Rendszeresen rendezett hatalmas bulikat és állítólag komoly tartozásai voltak. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, hogy gyilkosát mielőbb kézre kerítsék.

Kiderült a titok! Napi sorozat az Y diagnózistólhttp://www.life.hu/legykepben/20130404-y-diagnozis-napi-videosorozat-indul-az-y-generacio-mindennapjairol-a.html Edzéssel lazít Terecskei Ritahttp://www.life.hu/legykepben/20130405-terecskei-rita-a-zanzibar-zenekar-enekesnoje-edzessel-lazit.html Párja kedvéért kezdett el főzni a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130404-nagy-adri-a-megasztar-felfedezettje-parja-miatt-kezdett-fozni.html Meghalt Margaret Thatcher, a Vasladyhttp://www.life.hu/legykepben/20130408-margaret-thatcher-nagybritannia-egykori-miniszterelnoke-meghalt.html 5 évesen berúgott az imádott magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130405-halasz-judit-magyar-szineszno-5-evesen-berugott.html Közel 100 milliót bukott Erdei Zsolthttp://www.life.hu/legykepben/20130407-erdei-zsolt-magyar-okolvivo-kozel-100-millio-forintot-bukott-el.html
Király Tamáshalálszexgyilkosságdivattervezőtragédia