divattervező elfogás gyilkosság rendőrség Király Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogták azt a férfit, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy vasárnap hajnalban a lakásában megölte Király Tamás divattervezőt.

Szerda reggel háromnegyed hét körül Ózd Farkaslyuk nevű településrészén elfogták azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy április 7-én hajnalban Budapesten, a VIII. kerületi Baross utcai lakásában megölt egy 60 éves férfit - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Forrás: www.facebook.com/kiralytamas
Forrás: www.facebook.com/kiralytamas

Király Tamás

Ahogy a Life.hu is megírta, a rendőrség előzőleg közölte, hogy egy 39 éves budapesti férfit gyanúsít Király Tamás meggyilkolásával, akinek arcképét a honlapján tette közzé. A hatóság honlapján vasárnap megjelent közlemény szerint - amely akkor sem nevesítette Király Tamást - a 60 éves férfit otthonában olyan súlyosan bántalmazták vasárnap hajnalban, hogy a helyszínen meghalt - tudósít az MTI.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.