50 évesen 50 milliót bukott R. Kárpáti Péter

csőd színész Barátok közt R. Kárpáti Péter sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
50 évesen került a padlóra R. Kárpáti Péter, aki elvesztette a házát és az állását is - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.

A színész egyszerre bukott bele banki hitelébe és vesztette el az állását a Barátok közt sorozatban.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Az év elején a svájci frankhitel megdrágulása miatt nem tudtam fizetni tovább a házra felvett hitelt, így a bank vitte a házat. Még szerencse, hogy el tudtuk adni, így a tartozást visszafizettem, de utcára kerültünk. Egy élet munkája veszett el, de mégis mennünk kellett" - árulta el a Frizbi felvételén R. Kárpáti Péter, aki ugyanebben az időben vesztette el állását és fix fizetését is, hiszen kiírták a Barátok köztből.

"Bevallom, padlóra kerültem. A családommal albérletbe költöztünk és nekem mindent újra kellett kezdenem" - tette hozzá a színész, aki azonban nem sokáig búslakodott. "Fél órán át töprengtem, hogy mihez kezdjek, de aztán mentem és tettem a dolgomat. Húsz éve tanítok és színházban is játszom" - mondta R. Kárpáti, aki mindezek mellett egészen különleges módon biztosítja családja számára a betevő falatot. "Szőke Zoli barátommal diszkókba járunk fellépni, ahol a fiatalokkal beszélgetünk. Nincs produkció, fellépés, mégis nagyon jól fizet mindez. Néhány óra alatt megjárjuk és még nekünk is örömet okoz, hiszen a közönség szeretetével szembesülünk" - tette hozzá a színész, aki úgy érzi, hogy anyagi helyzete lassan rendeződni látszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.